НовиниЧеркащинаБондаренко програє у бою з негодою: місто взялися рятувати...

Бондаренко програє у бою з негодою: місто взялися рятувати підприємці (ФОТО)

-

- Advertisment -

Закупівля мером Черкас техніки для комунального підприємства "ЧЕЛУАШ" не допомогла місту якісно виконати прибирання вулиць. Щоб хоч якось врятувати ситуацію, на допомогу в наданні техніки та робітників за власний кошт прийшли місцеві підприємці.

"Ти в Черкасах"

"Міська влада не впоралася із наслідками снігопаду. Тому вже варто повернути лопату, яку Анатолій Бондаренко у 2014 році вручав нашому однопартійцю Сергію Одаричу. Депутати послухали мера міста, який два роки тому попросив підтримати КП "ЧЕЛУАШ". Тоді більшість у міській раді була Бондаренка. Ця більшість і проголосувала про виділення коштів на КП "ЧЕЛУАШ". Торік 22 млн грн з міського бюджету скерували на придбання техніки для комунальників. Для "ЧЕЛУАШа" закупили 15 машин, ще 9 у нього було. 12 одиниць техніки на СУБах та комунальних підприємствах. Разом маємо 36. Але не впоралися", – зазначає депутат міськради "вільний демократ" Олександр Згіблов.

За його словами, депутати дали "ЧЕЛУАШу" все, що їм було необхідно для роботи: техніку, кошти на роботи в січні, зарплати, пальне із резервного фонду.

Натомість мер Черкас Анатолій Бондаренко звернувся з проханням допомогти місту з очищенням доріг до місцевих підприємців. На допомогу жителям відгукнулися четверо підприємців. Серед них – ТОВ "Група ВЕНЕТО", яке очолює Олександр Згіблов.

"Наша техніка працювала біля палацу спорту "Будівельник", у Південно-Західному районі, в дворах будинків по вулиці М. Залізняка. Залишилося ще кілька дворів", – додав він.

Допомагає боротися з негодою і місцевий підприємець Араїк Мкртчян.

"А як ви розпочали свій недільний ранок? Я, наприклад, за кермом трактора у ЗОШ №26. Далі починаємо розчищати територію ЗОШ №30", – зазначив він у Facebook.

Як повідомляв сайт vikka.ua, працівники підприємства "Темп" розчищають вулиці Черкас від снігу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах видаватимуть гуманітарну допомогу для тваринок-переселенців

Черкаська обласна організація Українського Червоного Хреста за підтримки Humane Society International (HSI) розпочинає видачу корму для тварин, які зі...

Внаслідок ДТП загинув рятувальник зі Звенигородщини

Сьогодні, 7 травня, попрощалися з рятувальником Віктором Гончаром, який загинув у результаті дорожньо-транспортної пригоди. Про це повідомляє пресслужба ГУ...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x