додому Новини Черкащина Бондаренко оскаржуватиме рішення Черкаської ТЕЦ щодо зростання тарифів на тепло

Бондаренко оскаржуватиме рішення Черкаської ТЕЦ щодо зростання тарифів на тепло

0

Анатолій Бондаренко заявив, що оскаржуватиме рішення Черкаської ТЕЦ щодо зростання тарифів на тепло. Про це він заявив на нараді щодо підготовки Черкащини до опалювального сезону, яка відбулась у міськвиконкомі, повідомляє прес-служба Черкаської міськради.

Мер зауважує, що підприємство провело громадські слухання, про які не були проінформовані представники органу місцевого самоврядування, громада міста і навіть журналісти.

"Це є грубим порушенням законодавства і я, як міський голова, звертатимусь з відповідною скаргою в Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг. Ми не підтримаємо той тариф, який хоче нам нав’язати Черкаська ТЕЦ", – наголосив Анатолій Бондаренко.

Також міський голова висловив нарікання щодо тенденції з затримкою встановлення лічильників на тепло у багатоповерхівках, які обслуговує Черкаська ТЕЦ.

За словами Анатолія Бондаренка, відповідна робота мала бути виконана ще до 1 січня 2017 року. Натомість, за інформацією, озвученою на нараді представником Черкаської ТЕЦ, з 524 запланованих до встановлення лічильників на сьогодні змонтовано 431, ще 93 – чекають своєї черги. На підприємстві стверджують, що ця робота буде завершена до початку опалювального сезону. Проте міський голова піддає сумнівам такі чергові обіцянки тепловиків:

"Ви напередодні кожного опалювального сезону кажете одне і те саме, що лічильники будуть встановлені у всіх будинках. Проте насправді бачимо іншу ситуацію. Люди хочуть отримувати і сплачувати за тепло, відповідно до лічильника, – скільки спожили. Якщо ви орендуєте майно громади, то виконуйте взяті зобов’язання", – відзначив Анатолій Васильович.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкасці вийшли на мітинг, втомившись платити за теплу воду, замість гарячої.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version