НовиниЧеркащина"Бондаренко не хоче чути про важливі проблеми міста": Радуцький...

"Бондаренко не хоче чути про важливі проблеми міста": Радуцький розкритикував позачергові сесії (Відео)

-

- Advertisment -

Останні дві сесії Черкаської міськради були позачерговими і передбачали розгляд лише двох питань: звільнення секретаря Ярослава Нищика та заступниці мера Людмили Бордунос.

У відеозверненні на своїй сторінці у Facebook міський обранець та екс-секретар міськради Олександр Радуцький прокоментував, чому мер не може зібрати депутатів на пленарне засідання та ігнорує важливі проблеми міста.

"Чомусь Анатолій Бондаренко скликає позачергові засідання. Якщо він проводить його у середу, то у вівторок після обіду починає повідомляти депутатів. Можливо, хтось не може зреагувати так швидко і приїхати на сесію. На два останні засідання порядок денний Бондаренко формує тільник з двох питань: звільнення Нищика та Бордунос. Ці питання обов’язково треба розглянути, але я вважаю, що в Черкасах є багато інших важливих питань, такі як НУШ, де не проведене співфінансування, коли держава вже дала гроші, а ми для жителів міста не можемо їх виділити, тому що виконком досі не може розглянути зміни до бюджету. Відповідно, ми не можемо надати ці зміни на сесії депутатам. Але Бондаренко не хоче про це навіть чути", – розповідає Радуцький.

Також обранець додає, що є багато проблем і з тролейбусним парком, працівникам якого необхідно надати додаткову зарплату. Також, за його словами, багато лишилось питань із фінансуванням людей, які потребують гемодіалізу, та багато інших соціально важливих проблем.

"Як секретар міської ради в минулому, я хочу порадити, щоб Анатолій Бондаренко не маніпулював, а скликав нормальну чергову сесію Черкаської міської ради, попередивши за три дні, як це повинно бути, і всі депутати прийдуть. "Самопоміч", "Свобода", "Батьківщина", "Черкащани" – саме ці партії зараз є промерською більшістю, яку Бондаренко не може зібрати", – зауважив Олександр Радуцький.

Як повідомляв сайт vikka.ua, міський голова Черкас Анатолій Бондаренко позбавив жителів міста, які мають борги перед "Новою якістю", можливості отримувати субсидію.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах дітей та підлітків навчали дбати про своє ментальне здоров’я (ВІДЕО)

Стійкість молоді – сила нації. У Черкасах дітей та підлітків навчали дбати про своє ментальне здоров’я. Інформує ВІККА. Важливо підтримувати...

«HR-вулик» зібрав у Черкасах власників бізнесу, директорів підприємств та фахівців з роботи з персоналом (ВІДЕО)

Нові виклики перед роботодавцями. «HR-вулик» зібрав у Черкасах власників бізнесу, директорів підприємств та фахівців з роботи з персоналом. Повідомляє...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x