додому Новини Черкащина Бондаренко назвав прізвища тих, кого хоче бачити у виконкомі

Бондаренко назвав прізвища тих, кого хоче бачити у виконкомі

0

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко запропонував скоротити кількість своїх заступників і спрямувати зекономлені кошти на рішення важливих міських проблем. Про це мер написав на своїй сторінці у Facebook.

"Технократичний виконком, який може працювати для громади, а не для партій, – це єдиний вихід із ситуації, що склалася, а також – перевибори. Адже щоб задовольнити всі фракції, що на сьогодні є в міськраді, потрібно 8 заступників, що в рік обходиться міському бюджету у 5 мільйонів гривень. Як на мене, то краще ці кошти спрямувати на реалізацію важливих для громади програм і цілей", – йдеться у повідомленні.

Бондаренко пропонує до складу наступного виконкому таких людей.

Міський голова – за посадою

Секретар міської ради – за посадою

2 заступники міського голови:

Шкарабура Микола Григорович. Це заслужений працівник освіти, кандидат технічних наук, доцент, генерал-майор внутрішньої служби. Двічі нагороджений медалями "За відвагу на пожежі". Академік Академії будівництва та архітектури України, доктор філософії.

Івінська Світлана Михайлівна, комунальник з більш, як шістнадцятирічним досвідом роботи у сфері ЖКГ. Із 2005 по 2009 очолювала комунальне підприємство РЕУ-6 у Черкасах. На даний момент працює головним інженером КП "Соснівська СУБ" міста Черкаси.

Представники від громадськості:

Скачков Антон, почесний громадянин міста Черкаси, чемпіон Паралімпійських Ігор, заслужений майстер спорту України, перший заступник голови відділення НОК України у Черкаській області, інструктор-методист та тренер-викладач КЗ "Дитячо-юнацька спортивна школа для інвалідів" ЧОР.

Черниш Віктор Іванович, засновник Благодійної організації "Мирне Майбутнє України". Член комісії Черкаської обласної ради з присвоєння статусу учасникам бойових дій та учасникам війни (добровольчих підроздів). Має відзнаки "За зразкову службу", "За військову доблесть", "Орден "За мужність 3 ступеня". Майстер спорту. Кіборг, захисник Донецького аеропорту.

Амброс Сергій Васильович, батько загиблого Сергія Амброса, інженер, працює заступником директора виробництва.

Васильєва Анна Олександрівна, колишня ведуча та журналіст ТРК "Рось", не є членом жодної політичної партії, довела незаангажованість та об’єктивність у відстоюванні інтересів громади, активний учасник суспільного та політичного життя міста.

Марченко Борис Андрійович, член міського осередку Всеукраїнської ГО "Українська асоціація перевізників".

Як повідомляв сайт vikka.ua, виконком у свій останній день ухвалив бюджет Черкас.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version