НовиниБойовики можуть вдарити по Харкову та Одесі – Гриценко

Бойовики можуть вдарити по Харкову та Одесі – Гриценко

-

- Advertisment -

Бойовики можуть скоїти напади на Харків та Одесу, припускає колишній міністр оборони України, народний депутат родом зі Звенигородщини Анатолій Гриценко.

За його словами, сепаратисти не збираються складати зброю, а переговори використовують лише для затягування часу та перегрупування сил. В інтерв’ю Радіо Свобода Анатолій Гриценко заявив, що навіть склад учасників переговорів свідчить про провал мирного плану.

– Буквально з першого дня мирний план президента Порошенка вже зірвано. Очевидно, що треба думати над планом "Б", який, як він заявив, детально опрацьований. Тому що відбулися переговори з терористами. Донецьку і Луганську "республіки" представляли ті люди, які віддавали накази, зокрема, знищувати український літак ІЛ-76, після чого 49 військових загинуло. Віддавали накази знищувати блокпости. Це – неприпустимо! – зазначив Гриценко.

Також він обурився, що в переговорах бере участь Медведчук, який завжди відстоює інтереси Російської Федерації.

– Якщо говорити про склад учасників, то тут взагалі незрозуміла ситуація. На зустріч з Кучмою, якого відрядив президент Порошенко, з представником ОБСЄ і послом Росії Зурабовим прийшли ті люди, щодо яких міжнародна спільнота вживає санкції, щодо яких українські правоохоронні органи проводять розслідування, яких оголосили в розшук. Звідки взявся Медведчук, проти якого санкції, який завжди відстоює інтереси Росії, "русского мира", який відкрито виступав і виступає за федералізацію, проти підписання угоди про асоціацію з Європою, за вступ до Митного союзу, що суперечить інтересам країни і тим декораціям, які зробив президент Порошенко під час інавгурації і після того? Там знову Царьов, якого розшукують! Там лідери так званих "ДНР" та "ЛНР", яких Генеральна прокуратура назвала терористами, порушила кримінальні справи за тероризм і так само розшукує! Це дуже важко зрозуміти. Доки будуть там такі люди сидіти за столом, нічого доброго від того не буде. Тому я вважаю, що президентові вже треба думати над планом "Б", план "А" фактично зірвали у перший день, – сказав Анатолій Гриценко.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x