додому Новини Благодійний фонд "Деликат" допоміг онкохворій викладачці черкаського університету*

Благодійний фонд "Деликат" допоміг онкохворій викладачці черкаського університету*

0

Вдруге змушена боротися із тяжкою недугою викладачка Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Олена Меньших. Два роки тому жінка вже перемогла онкозахворювання, але взимку хвороба знову дала про себе знати. Кошти на дороговартісне лікування матері двох дітей збирали усім містом, зокрема суттєво допоміг і благодійний фонд "Деликат". Понад 48 тисяч гривень – такий внесок зробили клієнти цієї мережі магазинів.

"Олені Емануїлівні лікарі поставили страшний діагноз. У неї виявили останню стадію онкозахворювання печінки. Кілька останніх місяців вона проходить складний курс хіміотерапії. Оскільки стан здоров’я колеги погіршився, тому ми, представники колективу, прийшли на отримання фінансової допомоги. Дякуємо усім небайдужим за допомогу, а також магазину "Деликат" та його співробітникам, які зробили можливим збір коштів. Наразі на резекцію печінки уже зібрана майже вся сума – 200 тисяч гривень", – зазначає представник Олени Меньших, колега із кафедри фізичного виховання ЧНУ ім. Б. Хмельницького Ярослав Олексієнко.

За словами старшої касирки магазину "Деликат" Світлани, покупці активно долучалися до збору коштів.

"Кожен хотів зробити власний внесок. І навіть маленькі діти, помітивши скриньку для збору коштів, просили батьків допомогти. Я вважаю, що у нас люди не байдужі до чужого горя", – зауважує пані Світлана.

Працює благодійний фонд "Деликат" із грудня минулого року. З того часу фонд допоміг більше 15 черкащанам.

"Девіз нашого проекту: "Ваші дрібні гроші – для когось не дрібниця". Скриньки стоять на касах в усіх магазинах мережі і кожен розраховуючись може залишити там решту. Так незначні кошти для когось можуть стати суттєвою допомогою для інших. Таким чином на лікування Олени Меньших наші клієнти назбирали рекордну суму – понад 48 тисяч гривень", – розповідає директор благодійного фонду "Деликат", генеральний директор мережі "Деликат" Денис Буря.

Як зазначає засновник мережі продуктових маркетів "Деликат" Олег Хелетій, у планах благодійного фонду – розширити кількість адресатів.

"Ми ухвалили рішення, що чергуватимемо призначення допомоги: одного місяця спрямовуватимемо кошти старшому поколінню, а іншого – надаватимемо адресну підтримку тим, хто потребує значних коштів. Таким чином у липні ми підтримуватимемо одночасно 55 пенсіонерів  – у кожного буде власна скринька для збору коштів", – додає Олег Хелетій.

Номер гарячої лінії Благодійного фонду "Деликат": +38(096) 033-05-05.

Також працює офіційний сайт фонду bf-delikat.com.ua. Там розміщена інформація про людей, які потребують допомоги, та звіти про витрачені кошти.

* Матеріал розміщено на правах реклами

Як повідомляв сайт vikka.ua, благодійний фонд "Деликат" передав черкащанам 50 тисяч гривень допомоги.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version