НовиниБіля обласної лікарні чотири місяці реконструювали колектор

Біля обласної лікарні чотири місяці реконструювали колектор

-

- Advertisment -

Фахівці КП "Черкасиводоканал" завершили реконструкцію напірного каналізаційного колектора в районі Черкаської обласної лікарні. Роботи тривали понад 4 місяці. За цей час вдалося замінити понад 1,7 км мережі водовідведення, повідомляє прес-служба підприємства.

– Старий колектор був повністю замортизований: чавунні труби із металевими вставками пошкодила корозія, від чого виникали часті пориви, – повідомляє начальник цеху мереж водопостачання та водовідведення Василь Литвиненко. – Нині для реконструкції каналізаційного колектора ми використали сучасні поліетиленові трубопроводи, термін експлуатації яких, за гарантією виробника, 100 років. Вони забезпечать надійну та тривалу роботу каналізаційної мережі всього району – лікарень і житлового масиву.

Необхідність такої заміни викликана незадовільною пропускною спроможністю старої мережі каналізації та збільшенням кількості споживачів цього району. Роботи проводились на виконання інвестиційної програми.

Нова мережа водовідведення поки що працює у тестовому режимі. Надалі новий колектор працюватиме в парі зі старою мережею, що дозволить її розвантажити, зменшити тиск у колекторі, а також зменшити витрати електроенергії.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Міський депутат допоміг асфальтувати двори у Черкасах (ВІДЕО)

У дворі одного з Черкаських ОСББ зробили ямковий ремонт. Для мешканців вартість непідйомна, тому шукали, хто зможе допомогти. Інформує...

На війні з росією загинув бойовий медик з Умані

На війні загинув воїн-захисник, бойовий медик, старший солдат Щербатюк Сергій, 1984 року народження. Про це повідомляє міська голова Умані...

Цікаве:

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...

Ювелірні вироби як інвестиція: що потрібно знати

Економічна ситуація у світі не характеризується стабільністю, тому виникає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x