НовиниБіля Києва під час масових гулянь черкащанин задушив жінку

Біля Києва під час масових гулянь черкащанин задушив жінку

-

- Advertisment -

Співробітники Обухівського відділу поліції спільно з працівниками управління карного розшуку Головного управління Нацполіції Київщини оперативно розкрили вбивство 46-річної місцевої жительки міста Українка. Допомогли затримати зловмисника правоохоронцям столичної області колеги з Дніпропетровщини, повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

Так, під час святкування дня міста Українка близько восьмої години вечора до поліцейського підійшов перехожий і вказав на жінку, яка лежала у порваній сукні ниць і ймовірно потребувала допомоги. При огляді, виявилось, що вона вже була бездиханна, а на голові та шиї виднілись сліди насильницької смерті – садна та синці.

На місце події прибула слідчо-оперативна група і одразу розпочала оперативні заходи щодо встановлення кола осіб, причетних до скоєння злочину. Правоохоронці опитали можливих свідків: відпочивальників, продавців і упродовж кількох годин затримали одного з підозрюваних. Однак, як з’ясувалось, цей чоловік не причетний до вбивства.

Після чого працівники поліції встановили особу справжнього винуватця цієї трагедії, який у той час вже тікав на Дніпропетровщину. Дорогоцінний час не втрачено: поліцейські Київщини передали одразу прикмети зловмисника колегам у Кривий Ріг, які його затримали у місті, щойно той вийшов з автобуса.

За словами т. в. о. начальника поліції Київщини Дмитра Ценова, чоловіка, а ним виявився 37-річний житель Черкаської області, який двічі судимий за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть, та за зберігання наркотиків, доставлено до Обухівського відділу поліції, де він надав правдиві свідчення. Підозрюваний визнав свою провину та пояснив, що вбив знайому жінку через власні образи.

Слідчим відділом Обухівського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за умисне вбивство. Чолов’язі оголошено підозру та судом обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Йому загрожує ув’язнення від семи до п’ятнадцяти років. Досудове слідство триває.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Чигиринщині сварка двох чоловіків закінчилась убивством.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні затримали водія, який зливав невідому речовину в лісову зону

Патрульні виявили та затримали автомобіль, водій якого зливав невідому речовину з неприємним різким запахом в лісову зону без дозволу....

Що задекларував народний депутат, обраний від Золотоноші

Народний депутат України Віталій Войцехівський, обраний від Золотоніського округа, задекларував заробітну плату і заощадження. Про це йдеться в його...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x