НовиниБіля гіпермаркету в Черкасах поліцейські затримали наркомана

Біля гіпермаркету в Черкасах поліцейські затримали наркомана

-

- Advertisment -

Близько дев’ятої години вечора 5 вересня під час огляду прилеглої території гіпермаркету, який перебуває під охороною, поліцейський батальйону поліції охорони затримав громадянина, у якого під час поверхового огляду виявив два поліетиленові пакунки з речовиною, схожою на наркотик "амфетамін", повідомляє прес-служба Управління поліції охорони в Черкаській області.

– У наркоманів Південно-Західного району в м. Черкаси гіпермаркет "Епіцентр" користується вже традиційною "прихильністю". На його території протягом нинішнього року я особисто здійснив кілька затримань громадян, дії яких передбачені статтями 307 – 309 Кримінального кодексу України, – розповідає старший сержант поліції Олег, працівник батальйону поліції охорони Управління поліції охорони в Черкаській області, який ніс службу з охорони гіпермаркету.

– Специфіка об’єкту така, що магазин великий, має велику кількість входів-виходів, а наркозалежні громадяни постійно намагаються щось звідти винести, і це, незважаючи на численні відеокамери, встановлені в ньому. От і доводиться працівникам поліції охорони бути завжди напоготові, – додав правоохоронець.

Побачивши, що поліцейський ним зацікавився, злодій намагався втекти, розчинившись у юрбі відвідувачів.

Затриманим виявився мешканець м. Сміла Черкаської області, раніше судимий за збут наркотиків, шахрайство та операції з фальшивими грошима. Його передали слідчо-оперативній групі Черкаського відділу Національної поліції для подальшого проведення слідчих дій та підтвердження експертизою виду наркотичної речовини, після чого йому загрожує покарання за ст.307, 309 Кримінального кодексу України.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах серед білого дня затримали парубка із наркотиками.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик прогнозує період стабільного тепла в області

Погода на Черкащині стабілізувалася під впливом антициклону «UWE». Опадів не очікується протягом тижня. Про це повідомляє очільник Черкаського обласного...

Уманчанина госпіталізували до психіатричної лікарні за зберігання зброї та спробу підпалу

Прокурори підтримали публічне обвинувачення у справі 41-річного мешканця Умані за фактом зберігання зброї та умисного грубого порушення громадського порядку....

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x