НовиниБіля Дитячого парку жінку пошматували п'ять алабаїв

Біля Дитячого парку жінку пошматували п'ять алабаїв

-

- Advertisment -

Близько п’яти собак – кавказьких вівчарок – алабаїв сьогодні близько 7:00 біля Дитячого парку накинулись і пошматували молоду жінку, яка йшла на роботу.

Про це "Вчасно" повідомила мешканка будинку по вул. Хрещатик, 162, Ірина Маркіянова.

"У нас вікна виходять на парк, і ми це бачили. Близько 7-ї ранку йшла молода жінка, мені здалось, що дівчинка-підліток, собаки, які гуляли на вулиці, накинулись на неї, повалили на землю, почали шматувати, вона почала кричати, – розповідає Ірина. – Вискочив один із власників собак, Юрій Лясов, почав їх відтягувати. Вибіг охоронець парку, він відігнав собак, викликав швидку. Він розповів, що покусали сильно, але обличчям дівчина впала вниз, тож обличчя не зачепили. Власники собак, Лясови, дівчині не допомогли, тільки забрали собак, і відром води спробували змити кров з асфальту. Зараз у нас працює міліція, опитує усіх сусідів .

Анастасія Чен, мешканка сусіднього будинку, за адресою вул. Хрещатик, 160/1, повідомила, що напередодні, у ніч із 13 на 14 квітня, власниця собак, Вікторія Лясова, збила з її будинку камеру зовнішньго спостереження, яка знімала проїжджу частину вулиці.

"Це ті собаки, які напали на мого свекра, власника будинку у 2011 році, – говорить Анастасія. – У нас є рішення суду про вилучення собаки, проте воно і досі не було виконане".

Як повідомили "Вчасно" у "швидкій", постраждалій – 24 роки, вона йшла через парк на роботу, на неї накинулись 5 собак, які сильно пошматували ноги, особливо – правий бік, ушкодження є у районі паху. Обличчя і руки не постраждали. Постраждалу оперують у 3-й міській лікарні. У неї є маленька дитина. На місці події працює міліція.

Нагадаємо, 7 квітня за рішенням виконкому виконавча служба знесла незаконно встановлений паркан у дворі, де власники нелегального "розплідника" вигулювали біля двох десятків алабаїв, тримаючи в страху сусідів, які мають право спільного користування двором. Також нагадуємо, що вже 2 роки родина Кубанських із двома малими дітьми страждає від сусідів Лясових, які узялися розводити кавказьких вівчарок – алабаїв, попри те, що не мають належних на те умов, а також те, що з Кінологічної Спілки України їх виключили і документи розплідника скасували. Наразі за 2 роки відкрито 4 кримінальних справи, частина яких досі розслідується. Справи стосувалися як укусів собак їх подальшого вилучення, так і двох нападів Лясових на Кубанських, у тому числі – із пограбуванням.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах водійка врізалася в припарковане авто

Учора, близько 16-ї години, патрульні отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на вулиці Хрещатик за участі трьох автомобілів....

День Вишиванки у центрі Черкас — як це було (ФОТОРЕПОРТАЖ)

З нагоди Дня Вишиванки черкащани зібралися у сквері Юність, вдягнені у національний одяг. Тут влаштували мистецькі виставки, музичні та...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x