НовиниЧеркащинаБіля Черкас триває ремонт автодороги (ФОТО)

Біля Черкас триває ремонт автодороги (ФОТО)

-

- Advertisment -

На замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області продовжуються роботи із поточного середнього ремонту автодороги Р-10 Канів-Чигирин-Кременчук біля села Геронимівка Черкаського району на ділянці км 77+000 – км 79+100. 30 березня розпочалися роботи із регенерації конструктивних шарів дорожнього одягу за технологією холодний ресайклінг із застосуванням бітумної емульсії та цементу товщиною шару 18 см. Про це інформує прес-служба обласної САД.

По завершенню цих робіт буде влаштовано вирівнюючий шар асфальтобетонного покриття, укріплено узбіччя та влаштовано верхній шар асфальтобетонного покриття. Також проектом ремонту передбачено планування та укріплення узбіччя, очищення водопропускних труб, влаштування з’їздів, пішохідних доріжок, відновлення покриття зупинкових та посадкових майданчиків. Окрім того, буде встановлено нові дорожні знаки, напрямні стовпчики та влаштовано нову дорожню розмітку холодних пластиком.

У зв’язку зі щоденним проведенням ремонтних робіт на цій автодорозі, в схему організації дорожнього руху на ділянках виконання робіт будуть вноситись зміни такі як, обмеження руху по окремих смугах, організація руху по смузі зустрічного руху, зниження швидкісного режиму. Усі зміни у дорожньому русі на ділянках проведення робіт будуть позначені відповідними технічними засобами організації безпеки дорожнього руху.

Технічний нагляд за якістю проведення ремонтних робіт здійснюють спеціалісти Відділу якості, технічного контролю та нових технологій і Лабораторії з контролю якості Служби автомобільних доріг у Черкаській області та ДП "Дорожній контроль якості".

Як повідомлялося раніше, цього тижня розпочалися роботи із фрезерування існуючого дорожнього одягу та демонтажу старого покриття.

Внаслідок тривалої експлуатації, інтенсивного руху великовагового транспорту, постійного недофінансування дорожньої галузі протягом останніх десятиріч, автомобільна дорога Р-10 зазнала значних руйнувань дорожнього покриття і потребує проведення відповідних ремонтних робіт.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області рекомендує водіям заздалегідь планувати свій маршрут, враховуючи дану інформацію, та з розумінням поставитися до тимчасових незручностей під час проведення ремонтних робіт.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Золотоніському районі взялися ремонтувати дорогу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащину з робочим візитом відвідав міністр МВС

Вчора у Черкаській області з робочим візитом побував міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. Про це повідомляє начальник Черкаської...

У Черкасах прокуратура «виселила» з ЦДЮТ ломбард

Прокуратура Черкаської області домоглася через суд розірвання договору оренду ЦДЮТ з комерційною фірмовою. Про це повідомляється в пресслужбі обласної...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x