додому Новини Черкащина Біля Черкас ремонтують дорогу

Біля Черкас ремонтують дорогу

0

На ділянці км 29+152 – км 41+265 автодороги Н-16 Золотоноша – Черкаси – Сміла – Умань біля Черкас цього тижня розпочалися роботи із влаштування шару основи зі щебенево-піщаної суміші, обробленої цементом та вирівнюючого шару асфальтобетону. Також продовжуються роботи із фрезерування старого зношеного асфальтобетонного покриття.

Про це повідомляє пресслужба САД у Черкаській області.

Цього року збираються відновити ділянку об’їзної дороги Черкас протяжністю понад 12,1 км, починаючи від повороту на село Геронимівка і до дороги у напрямку Сміли. Ця ділянка автодороги Н-16 не ремонтувалася понад 40 років.

У межах поточного середнього ремонту буде влаштовано новий конструктив дорожнього одягу, який складатиметься з наступних шарів: основа зі щебенево-піщаної суміші обробленої цементом, вирівнюючий шар крупнозернистого асфальтобетону та фінішний верхній шар зі щебенево-мастикового асфальтобетону.

Підрядна організація: ТОВ «Ростдорстрой».

На час проведення ремонту рух транспорту відбувається у реверсному режимі. Тож учасникам дорожнього руху потрібно бути уважними, дотримуватися швидкісних обмежень та рухатися відповідно до встановлених знаків у місцях проведення ремонтних робіт.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на міжнародній автотрасі біля Умані ремонтують дорогу.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version