додому Новини Черкащина Біля Черкас п’яний підліток, озброєний молотком і сокирою, вбив чоловіка (ФОТО)

Біля Черкас п’яний підліток, озброєний молотком і сокирою, вбив чоловіка (ФОТО)

0

56-річний житель села на Черкащині повідомив у поліцію про моторошну знахідку. На території будівництва чоловік виявив труп незнайомця із явними ознаками насильницької смерті. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Черкаській області.

Невдовзі поліцейські встановили особу загиблого. Ним виявився 69-річний житель Київської області, який тимчасово проживав у селі та працював охоронцем на будівництві.

На тілі померлого були виявлені численні тілесні ушкодження тулубу та рубані рани голови. До пошуків зловмисника було залучено особовий склад відділення поліції та кінологів із службовою собакою. 

 

Проведеними заходами було встановлено підозрювану особу. Ним виявився 17-річний місцевий житель. У будинку підозрюваного правоохоронці знайшли одяг зі слідами крові. В розмові з поліцейськими молодик зізнався у вчиненому та розповів, що вживав алкогольні напої на території будівництва. Потім побачив будинок охоронця та зайшов у середину. Там знаходився чоловік, якого він спочатку побив руками та ногами, а потім продовжив бити молотком та сокирою, які знайшов у приміщенні. Чоловік від отриманих травм загинув.

Наразі вирішується питання обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Молодому черкащанину загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'ятнадцяти років. Триває досудове розслідування.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині п'яний чоловік жорстоко вбив свою співмешканку.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version