НовиниЧеркащинаБіля Центрального ринку в Черкасах машина збила пенсіонерку

Біля Центрального ринку в Черкасах машина збила пенсіонерку

-

- Advertisment -

У Черкасах на вулиці Благовісна біля Центрального ринку сталася дорожньо-транспортна пригода. Автомобіль збив бабусю, котра переходила дорогу.

Про це у коментарі сайту vikka.ua повідомила речниця КНП "Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ЧОР" Ірина Назарок.

За попередньою інформацією, водій автомобіля "Mitsubishi" збив 82-річну жінку. Потерпіла розповіла, що йшла пішохідним переходом. Неподалік місця ДТП проїжджала бригада "швидкої". Медики надали допомогу потерпілій та госпіталізували її до Третьої міської лікарні. Попередньо медики швидкої діагностували в пенсіонерки закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом носа та гомілки. 

Водій автомобіля "Mitsubishi" Юрій розповів vikka.ua: супроводжував пенсіонерку до лікарні. Огляду жінки в лікарні не підтвердив переломи та закриту черепно-мозкову травми. У бабусі виявили лише забій м’яких тканин.

"З бабусею все відносно добре. Жодного перелому в неї не виявили. У рекомендаціях лікарі зазначили, що вона не підлягає госпіталізації. Тому після лікарні я відвіз її додому та надав усю необхідну моральну та матеріальну допомогу", – повідомив нашим журналістам чоловік.

Він також додав, що їхав на дозволений сигнал світлофору, а бабуся йшла пішохідним переходом. Однак через технічні моменти свого автомобіля він не встиг її помітити та вчасно загальмувати. Швидкість була незначною і він лише штовхнув її автівкою.

Як повідомляв сайт vikka.ua, п’яний водій врізався в електроопору в Черкасах.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

День вишиванки у Черкасах зібрав майстринь народного мистецтва, артистів, політиків (ВІДЕО)

Черкаський сквер прикрасили вишитими рушниками. Тут зібралися місцеві жителі, вбрані у національний одяг - з нагоди Дня Вишиванки. Інформує...

На Черкащині відремонтують спорткомплекс, де завалилася покрівля

У Камянці, що на Черкащині, планують відремонтувати зал спортивного комплексу «Атлант». На ремонт виділяють понад 700 тис грн. Вже...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x