додому Новини Черкащина Більшість депутатів Черкаської обласної ради підтримали Табурця

Більшість депутатів Черкаської обласної ради підтримали Табурця

0

Більшість депутатів Черкаської обласної ради підтримали голову Черкаської ОВА Ігоря Табурця. Вони звернулися із листом до Президента Володимира Зеленського та голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука щодо обвинувачень, які поширюються в соцмережах на адресу начальника ЧОВА Ігоря Табурця. 

Йдеться про допис нардепа від Золотоніського округу Віталія Войцехівського. Такі звинувачення, вочевидь, мають на меті знищити репутацію посадовця, вважають депутати обласної ради.

Нагадаємо, що минулого тижня депутат ВР Войцехівський публічно заявив, що Табурець ігнорує місцеве самоврядування, тисне на голів ОТГ і взагалі не комуні кує із громадськістю. Це звернення обурило черкаський політичний бомонд.

«Співпрацюючи з начальником ЧОВА, ми мали можливість оцінити його роботу, і вважаємо доцільним зазначити, що інформація, наведена у повідомленні, не містить конкретних фактів. За час перебування на посаді Ігор Табурець проявив себе порядною людиною та професійним керівником, який постійно вболіває за проблеми області. В умовах постійної загрози обстрілів збройними формуваннями РФ, Ігорю Табурцю вдається забезпечити життєдіяльність області, в першу чергу комунального господарства та інших соціально значущих сфер, налагодити співпрацю з активом області тощо», – йдеться в тексті звернення.

Обласні обранці висловили підтримку очільнику ЧОВА та звернулися до керівництва держави з проханням вжити заходів щодо припинення безпідставних звинувачень стосовно посадовця та не допускати повторення таких ситуацій в майбутньому.

Нагадаємо, що на початку тижня в підтримку Ігоря Табурця висловилися депутати Черкаської міської ради та мер Черкас Анатолій Бондаренко.

Приєднуйтеся до телекомпанії ВІККА:

Читайте новини на сайті: https://www.vikka.ua

Підписуйтеся на Telegram: https://t.me/vikka_news

Коментуйте в Facebook: https://www.facebook.com/TelekanalVIKKA

Дивіться в Instagram: https://www.instagram.com/vikka_tv

Підтримайте донатами: А-банк 5375235110071785

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version