додому Новини Більше половини обсягів промпродукції області реалізовують у Черкасах

Більше половини обсягів промпродукції області реалізовують у Черкасах

0

У січні підприємствами Черкаси реалізовано промислової продукції на 1 мільярд 805,3 мільйона гривень. Це 52 % від загальнообласного обсягу реалізації продукції промисловості.

Про це vikka.ua повідомили у прес-службі обласного управління статистики.

57 % продукції промисловості реалізується у виробництві хімічних речовин і хімічної продукції та виробництві основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів.

28 % – у постачанні електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря, 7 % – у виробництві харчових продуктів та напоїв, 4 % – у виготовленні виробів з деревини, виробництві паперу та поліграфічної діяльності.

Решту промислової продукції реалізовано підприємствами: з виробництва гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції, з текстильного виробництва, виробництва одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів, підприємствами по водопостачанню, каналізації, поводженню з відходами, машинобудування, металургійного виробництва та виробництва готових металевих виробів.

Із загального обсягу реалізованої продукції промисловості 60 % становлять товари проміжного споживання, 28 % – енергія, 11 % – споживчі товари короткострокового використання, решта – інвестиційні товари та споживчі товари тривалого використання.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version