НовиниОсвітаБільше черкаських дітей оздоровлять коштом бюджету

Більше черкаських дітей оздоровлять коштом бюджету

-

- Advertisment -
Розширено перелік категорій дітей, які зможуть коштом міського бюджету оздоровитися в Карпатах. Про це повідомляє Департамент соціальної політики Черкаської міської ради.
Виконавчий комітет Черкаської міської ради ухвалив рішення «Про внесення змін до програми соціальної підтримки сімей м. Черкаси на 2021-2025 роки».
«Одним із найважливіших завдань міської влади сьогодні є забезпечення оздоровлення й відпочинку дітей, які потребують особливої уваги та підтримки. Тому Департамент соціальної політики Черкаської міської ради запропонував розширення переліку категорій дітей, які цього року матимуть можливість коштом міського бюджету оздоровитися та відпочити у Карпатах», – говорить директор департаменту Євген Данченко.
За підтримки виконавчого комітету Черкаської міської ради додаткове право на оздоровлення та відпочинок в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку тепер мають:
діти загиблих (померлих) осіб рядового і начальницького складу органів внутрішніх справ України, поліцейських, які загинули або померли внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, одержаних під час участі в антитерористичній операції, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України;
– діти, одному з батьків яких встановлено інвалідність I або II групи.
За даними департаменту, в нашому місті живуть 8028 дітей соціальних категорій, які включено до «Програми соціальної підтримки сімей м. Черкаси на 2021-2025 роки».
Причому кількість дітей, які можуть оздоровитися коштом міського бюджету, постійно намагаються збільшити. Якщо в минулі роки таким відпочинком було охоплено 400 дітей, потім 490, 700, 900, то цьогоріч вже 1050 дітей з числа пільгових категорій уперше поїдуть за кошти міського бюджету на оздоровлення в Карпати.
Організацією відпочинку займається департамент соціальної політики.
Загалом планується 7 змін, по 14 днів кожна. Перша зміна дітей виїздить із Черкас 9 вересня, остання повертається 22 грудня.
Прийом заяв на відпочинок відбувається у громадській приймальні департаменту соціальної політики за адресою: бульв. Шевченка, 307.
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Золотоніщині горіла машина у гаражі

У селі Гладківщина Піщанської ТГ днями сталася пожежа в приватному гаражі. Про це пишуть на сторінці Добровольці Черкащини. За викликом...

Черкаський гідрометцентр попереджає про негоду

На Черкащині тримається прохолодна дощова погода. Чого чекати на вихідних - пише директор Черкаського гідрометцентру Віталій Постригань. За 4 доби...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x