додому Новини Черкащина Більше 200 хасидів підозрюють у підробці тестів на коронавірус

Більше 200 хасидів підозрюють у підробці тестів на коронавірус

0

Майже півтори тисячі ізраїльтян повернулися з України з коронавірусом. 205 паломників, які повернулися з Умані в Ізраїль, підозрюються у підробці тестів на вірус. Про це повідомляє сайт newsru.co.il з посиланням на ізраїльське Міністерство охорони здоров’я.

Коронавірус на цих вихідних виявили у 1700 ізраїльтян, які повернулися з-за кордону. З них 1439 осіб прибули з України. 205 паломників, які повернулися з України в Ізраїль, підозрюються у підробці результатів тестів на COVID-19.

Раніше повідомлялося, що близько 2 тисяч хасидів були змушені затриматися в Україні через позитивні тести на коронавірус. Їх лишили на режимі самоізоляції, а повернутися в Ізраїль вони зможуть після видужання.

При цьому місцева влада на Черкащині запречує існування спалаху вірусу. Про кореспонденту Укрінформу повідомили в управлінні охорони здоров’я Черкаської ОДА.

«Жодного спалаху хвороби в Умані ми не спостерігаємо», – стверджує начальник Управління охорони здоров’я Черкаської ОДА Юрій Савенко.

За словами заступниці голови Черкаської ОДА Лариси Кошової, інформація про 1439 хасидів-паломників, у яких після повернення в Ізраїль з Умані виявили коронавірус, є перебільшенням або непорозумінням.

Як повідомляла vikka.ua, на стерилізацію котів у Черкасах виділили майже 1 мільйон гривень. 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version