додому Новини Освіта Більше 100 черкаських школярів стажуватимуться у мерії

Більше 100 черкаських школярів стажуватимуться у мерії

0
черкаські школи

145 черкаських школярів виявили бажання стажуватися в органах місцевого самоврядування. Всі вони зможуть отримати практичні навички в мерії. Про це повідомила пресслужба Черкаської міської ради.

черкаські школи

З 16 січня у Черкасах тривав набір школярів на стажування в органах місцевого самоврядування. 145 школярів, які заповнили анкету, зможуть пройти навчання в мерії. Стажування проходитиме в два етапи.

«Спершу ми передбачали обрати 50 стажерів. Однак у зв’язку з попитом і кількістю бажаючих, прийнято рішення допустити до стажування всіх учнів, – зазначила заступниця міського голови Черкас Анастасія Чубіна. – Стажерів буде поділено на 2 зміни. Перша триватиме з 30 січня до 17 лютого, друга – з 20 лютого до 10 березня. Стажери також пройдуть відповідні підготовчі тренінги, де ознайомляться з елементами проєктного менеджменту, системою влади в Україні та повноваженнями органів місцевого самоврядування тощо».

За її словами, найбільший попит серед учнів має департамент економіки та розвитку. Охочих постажуватися тут – 34 особи. У департаменті освіти та гуманітарної політики хочуть навчатися 29 школярів, в департаменті архітектури та містобудування – 20.

П’ятеро кращих учнів простажуються з міським головою Анатолієм Бондаренком та отримають змогу пройти тижневе стажування у місті Вальмієра Республіки Латвія.

 

 

 

Читайте також:

У Смілі за кошти місцевого бюджету відремонтували укриття в мікрорайоні Шевченка.

 

 

Приєднуйтеся до телекомпанії ВІККА:

 

Читайте новини на сайті: https://www.vikka.ua

Підписуйтеся на Telegram: https://t.me/vikka_news

Коментуйте в Facebook: https://www.facebook.com/TelekanalVIKKA

Дивіться в Instagram: https://www.instagram.com/vikka_tv

Підтримайте донатами: А-банк 5375235110071785

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version