додому Новини Черкащина Били та погрожували зброєю: у Черкасах двоє братів викрали бізнесмена (Фото, Відео)

Били та погрожували зброєю: у Черкасах двоє братів викрали бізнесмена (Фото, Відео)

0

До черкаських правоохоронців звернувся місцевий бізнесмен та повідомив, що його намагалися викрасти двоє невідомих.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській області.

Потерпілий розповів, що чоловіки зустрілися з ним під приводом купити автівку. Під час розмови зловмисники почали бити чоловіка, погрожували зброєю та надягли на руки кайданки. Після цього нападники всадовили потерпілого в його ж машину та намагалися вивезти за межі міста. Дорогою чоловіку вдалося вистрибнути з машини та втекти. Він одразу ж повідомив про подію правоохоронцям.

Під час розшукових дій поліцейські знайшли машину потерпілого, проте викрадачів у ній не було. Зібравши докази, вони встановили особи нападників. Одним з них виявився житель Київщини. Чоловіка затримали наступного дня в Черкасах. Спільником викрадача виявився його рідний брат. Зловмисника вдалося піймати в Київській області.

Обшукавши будинки та автомобілі викрадачів, слідчі знайшли балаклаву, поліцейську форму, пластикові хомути, шприци невідомою речовиною та сім-карти, з яких вони телефонували потерпілому. Окрім цього було вилучено пістолет з набоями, яким вони погрожували заявнику.

Також було встановлено: нападники знали, що потерпілий має при собі велику суму грошей. Тому вирішили їх викрасти й напали.

Наразі розслідування триває. Правоохоронці встановлюють інших осіб причетних до нападу. Також з’ясовують причетність затриманих до інших подібних злочинів по Україні.

Розслідується кримінальне провадження, відкрите за частиною 3 статті 289 Кримінального кодексу України.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський обранець просить Лютого покарати нападників на "тарифний майдан".

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version