додому Новини Черкащина Бійцям танкової бригади передали відзнаки та гостинці з Черкащини (ФОТО)

Бійцям танкової бригади передали відзнаки та гостинці з Черкащини (ФОТО)

0

Лісоматеріали для облаштування позицій, матеріали для облаштування електромереж, комп’ютерну техніку для командного пункту, миючі засоби та засоби особистої гігієни, продукти харчування та, головне, вітання від усієї Черкащини з Днем Незалежності України, за яку вони і стоять на Сході України, разом із відзнакою "Холодний Яр" передали волонтери у День народження України бійцям Першої окремої танкової бригади. Про це повідомляє "Вичерпно".

– Від черкащан привітав з Днем Незалежності особовий склад Першої окремої танкової бригади та вручив кращим бійцям і командирам підрозділів відзнаку "Холодний Яр". І, традиційно, разом з волонтерами передав гостинці. Разом переможемо! Усіх з Днем Незалежності! – написав на своїй сторінці у Facebook перший заступник голови ОДА Віталій Коваль, який вже не вперше відвідує наших воїнів у зоні АТО, передаючи їм разом з іншими волонтерами гостинці з рідного краю.

А святковий концерт подарував військовим кобзар Михайло Коваль, який також у складі волонтерської делегації завітав до бійців.

Як повідомляв сайт vikka.ua, за допомогу армії відомі черкаські волонтери отримали нагороди від Президента України.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version