НовиниБійця з Уманщини упізнали лише через 4 місяці після...

Бійця з Уманщини упізнали лише через 4 місяці після смерті

-

- Advertisment -

29-річний Сергій Гаврилюк загинув у перші дні перемир'я,  16 лютого 2015 року, під Дебальцевим. Тіло бійця тривалий час не могли знайти. Лише через чотири місяці після смерті рідні змогли упізнати його за аналізом ДНК. Про це пише видання "Вечірня Умань".

Сергій був мобілізований у серпні минулого року. Жив у селі Піківець. Мав дружину та 8-річну доньку. Жителі села неодноразово допомагали чоловікову, передавали гуманітарку на передову.

"У цьому році Сергію мало виповниться 30 років. В нього залишилася дружина та 8-річна донька, – розповідає волонтер штабу "До перемоги" Ольга Ситник. – Він був мобілізований у серпні 2014 року. А в зону АТО потрапив у жовтні чи листопаді. Ми до нього не один раз їздили, передавали посилки. Привозили необхідні речі. Сергій був дуже веселим, душею компанії".

Тіло бійця знайшли 1 квітня. Його упізнали за аналізом ДНК. Прощання із Сергієм Гаврилюком відбудеться у середу, 8 липня, о 12,00 по вулиці Польова, 2, село Піківець .

Всі,  хто бажає допомогти в організації похоронів, звертайтеся до волонтерського штабу "До перемоги", або за телефоном 096 461 42 38, Оля.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик прогнозує період стабільного тепла в області

Погода на Черкащині стабілізувалася під впливом антициклону «UWE». Опадів не очікується протягом тижня. Про це повідомляє очільник Черкаського обласного...

Уманчанина госпіталізували до психіатричної лікарні за зберігання зброї та спробу підпалу

Прокурори підтримали публічне обвинувачення у справі 41-річного мешканця Умані за фактом зберігання зброї та умисного грубого порушення громадського порядку....

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x