НовиниЧеркасиБійці черкаської ТРо розбили підрозділ, який нахвалював путін

Бійці черкаської ТРо розбили підрозділ, який нахвалював путін

-

- Advertisment -

Під Вугледаром зустрілися два підрозділи: черкаські тероборонівці та «елітна» морська піхота рф із Владивостоку. Серед черкаських теробооррнівців був Олександр з позивним «Танкіст». Про це інформує пресслужба 118 бригади ТРо на своїй стоірнці в мережі Фейсбук

Позивний «Танкіст» Олександр отримав через те, що воював на початку АТО мехводом у Першій танковій. Після звільнення жив із родиною та працював в рідному Чорнобаї. Сам Олександр працював на будівництві, дружина в торгівлі, син Влад студент черкаського коледжу.

У тероборону потрапив, як і більшість побратимів в лютому 2022. В січні цього року «Танкіст» та його підрозділ тримали позицї в райні Вугледару. Там тероборонівці і «познайомилися» із «легендарною» тихоокеанською морською піхотою.

«Вони щільним вогнем знищили з десяток морпєхів тільки під час того, як ті намагалися висадитися поруч з їх позиціями. А потім, під час бою, залишили ше з десяток в якості чернозему для української землі. «Танкіст» у зіткненні із ворогом поводився сміливо та впевнено. Його дії стали прикладом для меньш досвідчених побратимів, які заразилися його азартом та разом знищували бійців «елітного» підрозділу із Владивостоку», – йдеться у повідомленні.

Попри чисельну перевагу ворога тероборонівці відбили усі атаки і не дали узяти себе в оточення.

Черкаська тероборона дала гідну відсіч тихоокеанськім морпіхам та показала, що елітність підрозділу треба доводити не військових парадах, а на полі бою.

Нагадаємо, що днями путін похвалив морську пехоту, яка зазнала втрат на вугледарському напрямку. «Працює як слід. Героїчно бореться морська піхота! І Тихоокеанського флоту, і Північного флоту!» – сказав путін.

Його не зупинило навіть те, що елітна 155-та бригада окрема гвардійська бригада морської піхоти з Владивостока фактично припинила своє існування після зустрічі з ЗСУ.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x