НовиниЧеркасиБійці черкаської ТРо розбили підрозділ, який нахвалював путін

Бійці черкаської ТРо розбили підрозділ, який нахвалював путін

-

- Advertisment -

Під Вугледаром зустрілися два підрозділи: черкаські тероборонівці та «елітна» морська піхота рф із Владивостоку. Серед черкаських теробооррнівців був Олександр з позивним «Танкіст». Про це інформує пресслужба 118 бригади ТРо на своїй стоірнці в мережі Фейсбук

Позивний «Танкіст» Олександр отримав через те, що воював на початку АТО мехводом у Першій танковій. Після звільнення жив із родиною та працював в рідному Чорнобаї. Сам Олександр працював на будівництві, дружина в торгівлі, син Влад студент черкаського коледжу.

У тероборону потрапив, як і більшість побратимів в лютому 2022. В січні цього року «Танкіст» та його підрозділ тримали позицї в райні Вугледару. Там тероборонівці і «познайомилися» із «легендарною» тихоокеанською морською піхотою.

«Вони щільним вогнем знищили з десяток морпєхів тільки під час того, як ті намагалися висадитися поруч з їх позиціями. А потім, під час бою, залишили ше з десяток в якості чернозему для української землі. «Танкіст» у зіткненні із ворогом поводився сміливо та впевнено. Його дії стали прикладом для меньш досвідчених побратимів, які заразилися його азартом та разом знищували бійців «елітного» підрозділу із Владивостоку», – йдеться у повідомленні.

Попри чисельну перевагу ворога тероборонівці відбили усі атаки і не дали узяти себе в оточення.

Черкаська тероборона дала гідну відсіч тихоокеанськім морпіхам та показала, що елітність підрозділу треба доводити не військових парадах, а на полі бою.

Нагадаємо, що днями путін похвалив морську пехоту, яка зазнала втрат на вугледарському напрямку. «Працює як слід. Героїчно бореться морська піхота! І Тихоокеанського флоту, і Північного флоту!» – сказав путін.

Його не зупинило навіть те, що елітна 155-та бригада окрема гвардійська бригада морської піхоти з Владивостока фактично припинила своє існування після зустрічі з ЗСУ.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x