НовиниОсвітаБезпеку в дитсадках та курси державної мови для переселенців...

Безпеку в дитсадках та курси державної мови для переселенців обговорили на Черкащині

-

- Advertisment -

Функціонування освіти в Черкаській області обговорили в обласній військовій адміністрації. Порушили це питання на онлайн-нараді з головами районних військових адміністрацій та головами міст Ватутіне, Золотоноша, Канів, Сміла, Умань, Черкаси під керівництвом Лариси Кошової. Повідомляють у Черкаській ОВА. 

Звертаючись до присутніх, Лариса Кошова зазначила, що підприємства Черкащини у переважній більшості працюють. Через це виникає попит на роботу закладів дошкільної освіти. Водночас це питання тісно пов’язано зі створенням безпечного освітнього середовища в закладах освіти, додала посадовиця. Працівники закладів, перш за все, повинні бути готові до захисту учасників освітнього процесу під час тривожної сирени, зокрема укриття вихованців і працівників у захисних спорудах.

Про діяльність закладів освіти на території області, зокрема закладів дошкільної освіти, доповів начальник Управління освіти і науки ОВА Валерій Данилевський. Принагідно Валерій Вікторович звернувся з ініціативою до громад, де проживають вимушено переміщені особи, щодо започаткування волонтерських курсів з вивчення державної мови.

У ході зустрічі Лариса Миколаївна відзначила необхідність дотримання протиепідемічних заходів та проведення у місячний строк в усіх закладах освіти занять з метою вивчення ризиків, пов’язаних із вибухонебезпечними предметами, та правил поводження з такими предметами.

У рамках діалогу представники органів місцевого самоврядування висловили пропозиції щодо бачення подальшої роботи системи закладів освіти.

Читайте також: у мерії Черкас розвіяли страшилки про перейменування вулиць

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x