НовиниОсвітаБезпеку освітнього середовища обговорили на Черкащині

Безпеку освітнього середовища обговорили на Черкащині

-

- Advertisment -

Понад тисячу керівників закладів освіти області обговорили питання створення безпечного освітнього середовища. Про це інформує прес-служба Управління Державної служби якості освіти у Черкаській області.

В області завершилося навчання для усіх керівників закладів освіти та органів управління освітою з метою надання  практичної та методичної допомоги щодо створення безпечного освітнього середовища в умовах воєнного стану. Заходи організовано Управлінням Державної служби якості освіти  у Черкаській області,  Головним управління ДСНС України у Черкаській області та Навчально-методичним центром цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Черкаської області.

Під час їх проведення спікери розкрили питання щодо організації цивільного захисту в закладах освіти, укриття в об’єктах фонду захисних споруд цивільного захисту персоналу та дітей закладів освіти, порядку дій у разі оголошення сигналу «Повітряна тривога» тощо.

Також було обговорено питання про забезпечення пожежної безпеки та порядок дій у разі виникнення пожежі. Окремо йшла мова про особливо поводження з вибухонебезпечними предметами.

Під час проведення заходу учасники мали можливість отримати відповіді на поставлені запитання та на конкретних прикладах з’ясувати як діяти в тій чи іншій ситуації.

 

Читайте також: черкаська бандуристка перемогла у всеукраїнському конкурсі

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x