НовиниЧеркасиЮрій Тренкін пообіцяв контролювати ціни в черкаських магазинах

Юрій Тренкін пообіцяв контролювати ціни в черкаських магазинах

-

- Advertisment -

На час воєнного стану, згідно з розподілом обов’язків між посадовцями, за продовольство в Черкасах відповідатиме Юрій Тренкін. Про це повідомили в пресслужбі Черкаської міськради.

Головне завдання від міського голови Анатолія Бондаренка – сформувати 14-денний стратегічний запас продовольства.

– Зараз у Черкасах розгорнуто кілька складських приміщень, формують запаси продовольства. Перш за все дякую всім без винятку як фізичним, так і юридичним особам, які займаються виробництвом. Мені не відмовила жодна організація, з якими я спілкувався, – сказав Юрій Тренкін.

За його словами, один із місцевих агрохолдингів безкоштовно надав понад 40 тонн м’ясної продукції, інші компанії передали якісні соки, одноразовий посуд, серветки та господарчі товари.

– Важко виділити когось одного, допомагають усі. От і зараз везуть 10 тонн борошна – це 2 тисячі мішків. Буквально за 5 хвилин ми знайшли більше як 50 містян, готових ставати, розвантажувати це борошно, фасувати тощо, – розповів Юрій Тренкін.

Крім того, на базі черкаських профтехучилищ і дитячих садків розгорнули роботу кілька кухонь. Тут щодня годують майже 5 тисяч осіб: це наша територіальна оборона, біженці, працівники поліції. Їжу готують кухарі, а допомагають їм працівники департаментів та волонтери.

Також сьогодні з Черкас відправили першу гуманітарну допомогу до Харкова.

– Дякую всім без винятку жителям Черкас за внесок у загальну перемогу нашої держави. Ви справді героїчні люди! Тепер найголовніше – не сіяти паніку, – наголошує Юрій Тренкін.

Він також розповів, що провів перемовини з власниками торговельних мереж («Делікат», «АТБ» – усіма без винятку), аби ті не підвищували ціни на соціальні продукти. Усі ціни мають бути на тому ж рівні, на якому вони були до введення воєнного стану. Юрій Тренкін пообіцяв це контролювати.

Читайте також: Чого зараз потребують захисники й біженці в Черкасах?

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні затримали водія, який зливав невідому речовину в лісову зону

Патрульні виявили та затримали автомобіль, водій якого зливав невідому речовину з неприємним різким запахом в лісову зону без дозволу....

Що задекларував народний депутат, обраний від Золотоноші

Народний депутат України Віталій Войцехівський, обраний від Золотоніського округа, задекларував заробітну плату і заощадження. Про це йдеться в його...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x