НовиниЧеркащинаБез запрошення: представник компанії-управительки намагався зірвати збори про приєднання...

Без запрошення: представник компанії-управительки намагався зірвати збори про приєднання до ОСББ

-

- Advertisment -

На збори ОСББ – без запрошення і з запереченнями їхньої легітимності. Таким візитом напередодні відзначився керівник єдиної управлінської компанії – стверджує черкаський активіст Володимир Костогриз. Відео, відзняте під час зустрічі, той опублікував на своїй сторінці у Facebook. 

"Мешканці нашого будинку скористались своїм правом змінити форму управління. Тому на загальних зборах 12 серпня ми прийняли рішення, що бажаємо приєднатись до ОСББ, яке вже протягом 14 років діє в нашому будинку, і власними силами здійснювати управління", – пояснив кореспондентам vikka.ua пан Володимир.
 

Активіст каже, таким чином разом зі своїми сусідами виконують ст. 15 Закону про житлово-комунальні послуги. Та обмежує опіку над будинком одним управителем. І оскільки частина під’їздів уже давно об’єднались у ОСББ, решта мають з часом таки доєднатись до них.

"Вчора були вже збори об’єднання співвласників, на яких вирішували, чи приймати нас. Проте до нас приєднався керівник управляючої компанії Андрій Бортник, – розповідає чоловік. – І намагався нам всіляко перешкоджати у проведенні зборів, наполягав на їхній нелегітимності, посилався на якісь норми законодавства, з якими ми категорично не згодні. Крім того, намагався давати своє трактування нашим документам, зокрема, протоколу зборів, навіть не бачивши його. Зате наші нарікання на факт ненадання послуг навіть не захотів слухати". 
 

Вже найближчим часом мешканці цього будинку, каже пан Володимир, звертатимуться до міського голови, аби той прокоментував ситуацію. Адже, нагадаємо, напередодні мер Черкас оголосив боротьбу з високими тарифами управителя, на які сам став згоду.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкасці на будинкових зборах вирішують, що робити з управлінською компанією.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x