НовиниЧеркасиБез ярмарків та атракціонів? У черкаських парках перевірятимуть підприємців

Без ярмарків та атракціонів? У черкаських парках перевірятимуть підприємців

-

- Advertisment -

У черкаських парках збираються перевірити законність встановлення тимчасових споруд для ведення підприємницької діяльності. Для цього в мерії створили спеціальну комісію.

Про це у соцмережі повідомила пресслужба КП «Дирекція парків».

Згідно з документам, члени комісії проведуть повну перевірку законності встановлення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на територіях з особливим режимом охорони: природно-заповідного фонду, парках, скверах у місті Черкаси, користувачем або балансоутримувачем яких є комунальне підприємство «Дирекція парків».

До складу комісії увійшли перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Тищенко, директор департаменту ЖКК Черкаської міськради Олександр Яценко та головний спеціаліст – юрисконсульт департаменту ЖКК Черкаської міської ради, Сергій Якимчук.

«Таке розпорядження міського голови ми отримали цього тижня. Подібна ситуація траплялась в 2017 році, також за розпорядженням міського голови. Тоді муніципальна інспекція разом з заступником мера Геннадієм Шевченком заборонила всю діяльність в парках. Було оголошено догану директору і, коли справа дійшла до суду, КП «Дирекція парків» зобов’язали демонтувати тимчасові споруди, атракціони, в тому числі й «Колесо огляду». Зрозумівши, що «щось пішло не так», міська влада відмінила догану, справа була закрита», – повідомили у пресслужбі.

Він також додав, що споруди, про які йде мова, це павільйони «Ярмаркові». Вони перебувають на балансі КП «Дирекція парків» та функціонують виключно для забезпечення масового відпочинку населення. Загалом, на територіях парків, скверів та пляжів міста працюють близько 40 підприємців.

«Невже міська влада хоче знову паралізувати роботу підприємства та підприємців перед початком нового паркового сезону», – додають у «Дирекція парків».

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкасці просять облаштувати у місті лісопаркову зону.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Суд обрав запобіжний захід водію, через якого постраждали двоє неповнолітніх на Золотоніщині

Підозрюваному у ДТП, в якій постраждали двоє неповнолітніх та жінка, суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою...

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА завітала до Марини. Вона вже 7 рік поспіль замість паски...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x