НовиниСпортБез сміттєвозів та баків: черкаські комунальники просять мера не...

Без сміттєвозів та баків: черкаські комунальники просять мера не допустити сміттєвого колапсу

-

- Advertisment -

Працівники КП "Черкаська служба чистоти" не можуть нормально виконувати свою роботу через нестачу транспорту та обладнання. Про це прес-служба комунального підприємства повідомила на своїй сторінці у Facebook.

Комунальники зазначають, що після тривалого використання техніки ТОВ "Умвельт Україна", з яким вони співпрацюють з 2010 року, виникла технічна проблема з автопарком. У результаті чого сміття почали вивозити невчасно, а контейнери на майданчиках почали переповнюватися.

"Із метою підвищення якості послуг з вивезення та захоронення побутових відходів керівництво КП "ЧСЧ" протягом 2017 року неодноразово зверталось до міського голови Анатолія Бондаренка, до департаменту ЖКК з проханням, щодо оновлення техніки для комунального підприємства, а також закупівлі контейнерів та реконструкції міського полігону ТПВ. Однак позитивного результату ми так і не дочекались", − запевняють комунальники.

Тоді, для запобігання сміттєвого колапсу на сесії Черкаської міськради депутат Олександр Савенко виніс питання щодо виділення коштів із бюджету міста для закупівлі сміттєвозів і контейнерів. Воно було поставлене на голосування, але тоді не вистачило одного голосу для прийняття цього рішення.

"Під час сесії проти закупівлі голосувала партія "Батьківщина", у тому числі й міський голова. І вже з березня 2018 року місто потерпає від сміттєвих завалів", − повідомляють у КП "ЧСЧ".

Керівництво КП "Черкаська служба чистоти" провело тендер на закупівлю контейнерів об’ємом 1,1 м.куб. та на закупівлю нового сміттєвоза. Також, для поліпшення обслуговування населення та укомплектації контейнерних майданчиків багатоповерхових будинків було взято в оренду 100 контейнерів 1,1 м.куб.

Підприємство відкрито звернулось до міського голови, нагадавши, що з 2015 по 2017 рік Служба чистоти не отримувала з бюджету міста фінансування на закупівлю власної сміттєвозної техніки. ЧСЧ веде господарську діяльність шляхом самофінансування і цілком перебуває в залежності від тарифної політики підрядної організації. 

"За наявності необхідної кількості власної техніки та контейнерів для збору ТПВ санітарний стан міста значно поліпшиться," – впевнені комунальники.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкаси вчергове насувається сміттєвий колапс.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x