НовиниЧеркащинаБез "дитячих" не залишаться: черкаський виконком прийняв державні субвенції...

Без "дитячих" не залишаться: черкаський виконком прийняв державні субвенції за новими правилами

-

- Advertisment -

Зібрались, розглянули і навирішували. Кошти, передбачені державними та обласними субвенціями, виплачуватимуться черкасцям без затримок. 16 жовтня черкаський міськвиконком погодив прийом трасфертів на наступний період, повідомив vikka.ua. секретар міської ради Ярослав Нищик.

Після рішення сесії Черкаської міськради про внесення змін до Бюджетного регламенту виконком отримав можливість розглядати і розподіляти міжбюджетні трансферти у міжсесійний період.

"Всі субвенції, які надійшли після 22 серпня, прийняті", – зазначив Ярослав Нищик. Той нині виконує обов’язки мера Бондаренка, який до 22 жовтня знаходиться у відпустці. Міський голова взяв вимушений тайм-аут у роботі на час, поки ведеться розслідування справ за фактом зловживання владою та перешкоджанню роботі депутатів місцевої ради.

Зібратись минулої п’ятниці, наступного дня після прийнятих бюджетних змін, члени виконкому не змогли через відсутність кворуму. Сьогодні ж на засідання з’явилось шість осіб. І підтвердили: фінансовий колапс у місті відміняється. Нині справа за бюджетною комісією, головою якої є соратник міського голови Юрій Тренкін. Саме вона на своєму засіданні має погодити прийняті виконкомом рішення.

Нагадаємо, минулого тижня про вкрай важку фінансову ситуацію в місті, викликану судовим стопом рішень "канівської" сесії, заговорив Департамент соцполітики. Мовляв, через задоволення позову депутата Радуцького соціально незахищені верстви населення залишаться без своїх виплат. Втім, виявилось, що отримання державних субвенцій, передбачених на подібні виплати, не залежить від рішень таємної сесії в Каневі і можливе після розгляду виконавчим комітетом. 

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
попередня стаття
наступна стаття
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

ПАТ «Черкасиобленерго»: енергетики розпочали ремонтний період обладнання відкритих розподільних пристроїв

Пресслужба ПАТ «Черкасиобленерго» повідомляє про технічне обслуговування та ремонти енергообладнання протягом року з метою якісного та безаварійного розподілу електричної енергії...

У Черкасах кухарям дитячих садочків збільшать зарплату

Сьогодні депутати Черкаської міської ради ухвалили рішення про надбавку до заробітної плати для кухарів дошкільних закладів. Про це повідомляє...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x