додому Новини Черкащина Без батьків лишилося двоє дітей: родина загиблих у ДТП черкащан просить про...

Без батьків лишилося двоє дітей: родина загиблих у ДТП черкащан просить про допомогу

0

Черкащан просять допомогти батькам молодого подружжя Володимира Заруби та Світлани Галаган (дівоче прізвище). Цих вихідних вони трагічно загинули в ДТП у Черкасах. про це повідомляє черкащанка Даша Сірош.

Зазначимо, що трагедія сталася на перехресті вулиць Благовісна та М. Грушевського. Тоді їхній "ВАЗ-2107" врізався у "Skoda Octavia". 35-річна Світлана загинула на місці, її ж чоловіка в тяжкому стані госпіталізували до реанімації, де згодом він помер. У момент ДТП в "Жигулях" перебував і їхній дворічний син Юра.

За словами Тетяни Поставіченко, сім’я із села Червона Слобода. Без батьків залишилася 11-річна Настя та дворічний Юра.

"Зараз тіла загиблих знаходяться у морзі, де їм будуть робити розтини, згідно вимогам судово-медичної експертизи. Перебування тіл в морзі, сама експертиза, а також подвійні похорони тягнуть за собою значні фінансові витрати. Сім'ї загиблих не мають можливості оплатити всі витрати самотужки", − зазначила Даша Сірош.

Реквізити: Приватбанк 5168 7559 0547 4413 отримувач Галаган Анастасія Артемівна (донька). Контактні телефони: (098)844-30-32 Галаган Валентина Василівна (мама Світлани).

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині двоє "Жигулів" спричинили автотрощу.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version