НовиниЧеркащинаБатько заступника мера Черкас вже має частину землі на...

Батько заступника мера Черкас вже має частину землі на Одещині

-

- Advertisment -

Андрій Ботнар, батько заступника міського голови Черкас Юрія Ботнара, отримав у приватну власність 2 га землі для ведення особистого селянського господарства. Наділ отримано в Ананьївському районі в адміністративних межах Новоолександрівської сільської ради.

Про це свідчить витяг з єдиного державного реєстру прав на нерухоме майно та відповідь на запит до Головного управління Держгеокадастру в Одеській області. Право власності на ділянку з кадастровим номером 5120283900:01:002:0320 зареєстровано у квітні цього року, повідомляє "Кропива".

Андрій Ботнар очолює Ананьївську районну організацію ВО "Свобода". На місцевих виборах 2015 року балотувався до Черкаської обласної ради. Землю для ведення особистого селянського господарства отримав як учасник АТО, військову службу проходив у 80-й окремій штурмовій бригаді ВДВ.

Зазначимо, що окрім цього, батько посадовця претендує на отримання земельної ділянки під будівництво приватного житлового будинку в елітному мікрорайоні Соснівка. Наразі проект рішення про надання дозволу на відведення земельної ділянки розміщено на сайті Черкаської міської ради, але не проголосовано депутатами.

Як повідомляв сайт vikka.ua, одеський "свободівець" претендує на частину землі в Черкасах.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На великодньому ярмарку в черкаському виші зібрали майже 200 тисяч гривень на підтримку війська

Благодійний захід «Великодній ярмарок» на підтримку Збройних Сил України провів Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. Великодній збір акумулював...

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x