додому Новини Черкащина "Батьківщинівський вірус": мер Черкас захворів на загадкову хворобу (ФОТО)

"Батьківщинівський вірус": мер Черкас захворів на загадкову хворобу (ФОТО)

0

Мер Черкас Анатолій Бондаренко був відсутній на сесії міськради через так звану хворобу. "Погане самопочуття" не завадило йому взяти участь у звіті свого колеги-"батьківщинівця" депутата Юрія Тренкіна. Світлинами із заходу в соцмережі поділилася піарниця останнього Анжела Котова. Про це пише "Дзвін".

Із сяючою посмішкою на обличчі, Анатолій Бондаренко виступав перед усіма присутніми на події. То, можливо, "хвороба" мера Черкас не така вже й тяжка. Можливо, всі "батьківщинівці" давно теж "хворі", адже не бояться заразитися від Бондаренка.

Судячи із подій, що відбуваються у місті, видно, що мер просто насміхається над містянами. Адже напередодні Нового року комунальники та бюджетники поки залишаються без зарплат.

Нагадаємо, сьогодні 13 грудня сесії міськради, на якій мали б оголосити нових депутатів та затвердити бюджет на новий рік, так і не відбулося. Причиною всьому є незібраний кворум. Оскільки вчора до канцелярії міськради обранці з так званої промерської більшості надіслали інформацію про свою відсутність на засіданні через "дуже важливі" причини.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський обранець запропонував відкликати депутатів-прогульників.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version