додому Новини Батальйон "Черкаси" переводять ближче до лінії фронту?

Батальйон "Черкаси" переводять ближче до лінії фронту?

0

У соцмережі активно поширюють інформацію про те, що військовим 14 батальйону територіальної оборони "Черкаси" відмовляють у ротації.

Так, журналіст Влад Брова на своїй сторінці у Facebook повідомив, що "вояків, які вже 4 місяці в зоні АТО під Волновахою у 3-му ешелоні оборони, кидають у чисте поле за 10-15 км від лінії фронту у 2-й ешелон".

"Люди виснажені психологічно! Зараз, якщо дізнаються про це рішення, можливий вибух. Знову будуть казати, що черкащани скандалять. Ми звичайно наказ виконаємо, ми не злочинці, не дезертири, але… Де совість і елементарна людяність наших генералів?", – цитує Брова слова одного з військових.

Натомість у військкоматі ще не готові прокоментувати цю ситуацію. Головний військовий комісар області Євген Курбет обіцяє розібратися до вечора.

"З’являлися такі чутки. Я вже спілкувався з командиром. Однак документів поки що не бачив. Зараз будемо розбиратися у цьому", – розповів Курбет у коментарі vikka.ua.

Нагадаємо, раніше про відмову бійцям розформованого батальйону "Черкаси" у ротації повідомляв і журналіст, колишній депутат Володимир Мамалига.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version