НовиниБаскетбольна школа "Черкаських Мавп" з часом стане найкращою в...

Баскетбольна школа "Черкаських Мавп" з часом стане найкращою в Україні, – Василь Івлєв

-

- Advertisment -

Головний тренер команди "Черкаські Мавпи-2001" Василь Івлєв переконаний, що перемога його команди у Всеукраїнській юнацькій баскетбольній лізі – заслуга як баскетболістів, так і тренерського складу та всіх, хто підтримував гравців у їхній боротьбі за чемпіонство. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, днями у Києві фінішував фінальний етап Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги України у дивізіоні U15. Одна з найперспективніших команд баскетбольної школи "Черкаських Мавп", "Мавпи-01"переконливо завершила сезон. Впевнені виступи протягом усього чемпіонату втілилися у не менш якісну гру у фінальному етапі. Пройшовши Кривий Ріг та Київ, підопічні Василя Івлєва у фіналі зійшлися з харківським БК "Рекорд". Харків’яни у півфіналі переграли чинного чемпіона цього дивізіону – дніпропетровський СДЮШОР-5. Втім, у фінальному матчі не змогли протистояти черкасцям: юні "Мавпи" здобули перемогу над харків’янами з рахунком 59:25.

Фото cherkassy-sport.com

"У першу чергу вітаю керівників нашого клубу Бродського Михайла Юрійовича і Одарича Сергія Олеговича. Ваш багаторічний внесок у розвиток черкаського баскетболу буде завжди приносити яскраві перемоги, і виховувати висококласних гравців, які з часом гратимуть у кращих лігах світу. Баскетбольна школа "Черкаських Мавп" з часом стане найкращою в Україні, – наголосив Василь Івлєв.

По-друге, вітаю всіх батьків мам і тат, бабусь і дідусів, тіток і дядьків, братів і сестер наших гравців. Без вашого розуміння, терпіння, а також моральної та фінансової підтримки було б дуже складно. Ви дійсно були шостим гравцем команди! По-третє, вітаю весь наш адміністративний склад клубу, менеджерів, адміністраторів, бухгалтерів, лікарів. Ви створювали нам умови для проведення безперебійного тренувального процесу, допомагали в організації проведення домашнього і виїзних турів.

По-четверте, це перемога всього тренерського колективу "Черкаських Мавп". Величезна подяка за можливість вчитися у вас.

По-п'яте, дякую нашим уболівальникам, які приходили на наші ігри вдома, приїхали до Києва або дивилися он-лайн фінальну гру. Ваша підтримка дуже допомогла хлопцям, особливо в четвертій чверті фінальної гри, коли було дуже важко.

Окремо хочу подякувати тренерському штабу команди "Черкаські Мавпи-2001" і тренерам, які працювали з командою, проробили колосальну працю. А саме, Тимофєєву Андрію Андрійовичу – помічникові тренера, Стоян Катерині Сергіївні – тренеру по ОФП, Николау Ірині Валер'янівні – тренеру-психологу, Неухацькому Миколі Борисовичу – 1-му тренеру цієї команди, а також усім дитячим тренерам і вчителям фізкультури, які зібрали цю команду чотири сезони тому".

Також Василь Івлєв привітав із заслуженою перемогою всіх гравців команди, які грали на фіналі і які не змогли потрапити до складу на фінальний тур: кращого гравця команди, лідера і капітана Юрія Романовського; MVP ліги і кращого центрового Іллю Голощапова; кращого захисника команди (18 перехоплень за фінальний тур) Богдана Трояна; кращого за блок-шотами (8) Андрія Коробка, а також Андрія Краснощокова, Іллю Фіцайла, Владислава Костишева, Владислава Редька, Олексія Внукова, Данила Білозерського, Миколу Лахтурова, Максима Ісаєнка, Антона Чалого, Артура Назаренка.

"Ви стали класною командою, але показали на фінальних іграх тільки 20% свого потенціалу. Своєю важкою працею на тренуваннях ви довели, що не просто так стали чемпіонами. Попереду у вас ще довгий шлях до вершин баскетболу, не зупиняйтеся на досягнутому!" – побажав команді головний тренер.

Як повідомляв сайт vikka.ua, до першої академії футболу на Черкащині завершили відбір талантів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Житель Золотоноші намагався перейти кордон в жіночому одязі і за паспортом сестри

44-річний житель Золотоноші, переодягнувшись у жіночий одяг, намагався перетнути державний кордон із Румунією. Про це повідомляє Державна прикордонна служба...

На Черкащині попереджають про пожежну небезпеку

Синоптики попереджають, що в Черкаській області очікується надзвичайна пожежна небезпека 5 класу. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x