НовиниЧеркащинаБаскетбольна родина "Черкаських Мавп" зібралася напередодні нового року (ФОТО)

Баскетбольна родина "Черкаських Мавп" зібралася напередодні нового року (ФОТО)

-

- Advertisment -

Уже стало доброю традицією зустрічатися родиною "Черкаських Мавп". Подібні зустрічі традиційно відбуваються на початку та у кінці сезону. Цього разу зустріч відбулася у теплій, дружній атмосфері, аби підвести підсумки року що минає. На зібрання були запрошені батьки усіх юнацьких команд, які тренуються у баскетбольній школі "Черкаських Мавп", інформує прес-служба команди.

Сам захід відбувся у стінах Черкаського інституту банківської справи. Про проміжні підсумки року та головні досягнення баскетбольної школи розповідав почесний президент "Черкаських Мавп" Олександр Згіблов, директор клубу Володимир Гриценко та голова МГО "Країна Баскетболія" Олександр Нагорний.

На сьогодні баскетбольна школа "Черкаських Мавп" – це 11 баскетбольних команд та майже 500 дітей, які займаються баскетболом! Серед її найвідоміших випускників гравець клубу НБА (Лос-Анджелес Лейкерс) Святослав Михайлюк та захисник збірної України Олександр Кобець. За словами Олександра Нагорного, уже у найближчій перспективі збільшити кількість дітей, що займаються баскетболом у Черкасах до 800.

Згадали спікери про те, як зароджувалася баскетбольна школа клубу, про її найталановитіших вихованців та перспективи молоді. За словами Олександра Згіблова головним завданням школи є виховання правильної, соціально активної молоді. Водночас, кожна юнацька команда має виховати бодай одного професійного гравця. Говорили і про фінансування баскетбольно-соціального проекту.

"Фінансування баскетбольної школи здійснюють батьки, міський бюджет і меценат Михайло Бродський. Він вкладає левову частку власних коштів. Друге. Відкрито і функціонують два спортивні класи: в ЗОШ № 17 та гімназії № 9. Утримання класів (додаткове харчування, шкафчики для одягу тощо) взяв на себе так само Михайло Бродський. Третє. Наша фракція Партії вільних демократів у міській раді повністю "заточена" під розвиток баскетболу та спорту у Черкасах. Завдяки наполегливості депутатів у бюджеті цього року передбачили 1,5 млн. грн на баскетбольний рух. У 2019 році маємо намір закласти в бюджеті 2 млн. грн. Четверте. Плани. Ми опікуємося будівництвом спортивної арени по вул. Теліги. Цього року через спротив міської влади, мера Бондаренка і його команди нам не вдалося розпочати реалізацію цього масштабного проекту. Окрім того, "Вільні демократи" просували ідею ремонту спортивної зали ЗОШ № 34. Роботи розпочали, але травні цього року більшість Бондаренка забрала кошти і направила на свої потреби. У нас в планах будівництво спортивних майданчиків критого типу на березі Дніпра. Серед пріоритетів на наступний рік – ремонти всіх спортивних залів в черкаських школах", – вважає Згіблов.

Володимир Гриценко, директор БК "Черкаські Мавпи":

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" яскраво обіграли столичного суперника.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах вандали розтрощили великодні інсталяції в сквері «Юність» (ФОТО)

У Черкасах вандали потрощили великодні інсталяції, які напередодні свята встановили у сквері «Юність». Через це цікавинки довелося прибрати, інформує...

Дев’ять мільярдів гривень податків заплатили черкащани за січень-квітень 

9 034 млн грн податків, зборів та платежів сплатили до бюджетів усіх рівнів платники Черкаської області за січень-квітень 2024...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x