НовиниЧеркащинаБаскетбольна галантність: гравці "Черкаських Мавп" привітали жінок із 8...

Баскетбольна галантність: гравці "Черкаських Мавп" привітали жінок із 8 березня (ФОТО)

-

- Advertisment -

Вони мандрують з дружинами та доньками з міста у місто. Подекуди – лишають найрідніших жінок на іншому кінці світу. Втім, всі як один, не втрачають нагоди сказати їм про свої почуття. У Міжнародний жіночий день баскетболісти "Черкаських Мавп" поділилися своїми рецептами святкування 8 березня та привітали прекрасну частину людства зі святом, передає прес-служба БК.

Володимир Конєв, форвард БК "Черкаські Мавпи": "Для мене це свято є обов’язковим, тому що жіночий день має бути. Щоразу ми святкуємо його за різним сценарієм. Обов’язково дарую Ані квіти, без них ніяк. Також стараюся, що б у цей день у дружини не було ніяких клопотів. Можливо, цьогоріч повечеряємо у якомусь ресторані. Як на мене, цей день свого роду відрада для жінок. Тому що більшість почуваються поміченими, оціненими. Це ще одна нагода сказати рідним, які вони нам дорогі".

Брендон Янг, захисник БК "Черкаські Мавпи": "У цей день я зазвичай на відстані від жінок, яких люблю. Але, де б я не був, завжди стараюся зателефонувати та привітати. Цьогоріч потелефоную комусь одному, скоріше за все, і передам решті привіт та вітання. Різниця у часі та графік – все залежить від цього. Але, взагалі, вважаю, що вітати жінок потрібно не лише на 8 березня чи День матері. Теплі слова потрібно казати без приводу і якомога частіше".

Дмитро Липовцев, форвард БК "Черкаські Мавпи": "Моя жінка зараз проживає в Москві, тому можу її привітати лише по телефону та замовити квіти. Аби був поряд, то це був би ресторан, гарний вечір та якась ювелірка. Головне, щоб все було душевно, я вважаю, це найважливіше. Якщо навіть ви відзначаєте це свято вдома, то затишна вечеря – це найкраще ніж просто "холодний" подарунок. Хочу привітати всіх жінок з 8 березня і сказати, що вони у нас найкращі! Щиро вас вітаю! Ми вас дуже любимо!"

Крістофер Коуклі, форвард БК "Черкаські Мавпи": "До того, як я потрапив в Україну, я навіть не знав про таке свято. Для мене це щось нове, як і для моєї дівчини. Але, я не втрачу нагоди ще раз сказати їй про мої почуття. Потелефоную обов’язково та замовлю якісь квіти аби вона відчула мою присутність навіть на відстані. Важливо частіше жінкам нагадувати, що вони кохані та особливі".

Олександр Кольченко, капітан БК "Черкаські Мавпи": "Донька, дружина, мама – це як квіти. Якщо їм не приділяти достатньо уваги, не поливати їх, не дарувати якісь ніжні слова, любов, –  то, думаю, квітка не буде гарно цвісти і може знітитися. Обов’язково потрібно своїх жінок боготворити, окриляти їх, дарувати їм натхнення. Без них наше життя було б не таке яскраве і сонячне, яке воно є. Для мене дуже важливе натхнення дружини та доньки – це мене мотивує для досягнення певних результатів у  спорті. Обов’язково перед виходом на гру у мене є купа настанов від дитини, як я маю грати, що я маю бути кращим. Звісно, ці слова мотивують і змушують викладатися максимально на майданчику.Щоб опісля. Коли обіймеш свою дитину та дружину, отримати довгоочікувані слова, що я був молодець, що вони мною пишаються. Бачити їх щасливими. Такі слова та емоції дуже мотивують і змушують рухатися вперед".

Таваріон Нікс, форвард БК "Черкаські Мавпи": "Для мене ближче День матері чи День подяки, адже у себе в країні у ці дні ми зазвичай робимо теплі жести в бік рідних. Ваше свято для мене нове. Але, думаю, це дуже важливо, що воно є. Адже жінки – це важлива складова кожного чоловіка. І ми маємо частіше їх радувати, цінувати та говорити теплі слова. Тому, думаю, чоловіки мають не втрати такої нагоди сьогодні та ще раз сказати своїм мамам, дружинам та донькам, як їх люблять і цінують. Це, думаю, найкращий подарунок".

Як повідомляв сайт vikka.ua, найкращим баскетболістом лютого в Україні може стати черкаський легіонер.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x