додому Новини Кримінал Байкерам, які били молоду пару в Черкасах, оголосили про підозру (ВІДЕО)

Байкерам, які били молоду пару в Черкасах, оголосили про підозру (ВІДЕО)

0

Двом жителям Закарпатської області та одному черкащанину оголосили про підозру після участі у вуличній сутичці. Внаслідок їхнійх дій постраждала молода пара із Черкас. За фактом хуліганства розслідується кримінальне провадженняПро це повідомив сектор комунікації ГУ НП у Черкаській області.

Подія, яка набула суспільного резонансу, сталася 28 липня. Група байкерів під час конфлікту побила молодих людей на бульварі Шевченка та пошкодила їхній автомобіль «Mazda». Потерпілих госпіталізували до Третьої міської лікарні. За фактом вчинення хуліганських дій поліція розпочала досудове розслідування.

Правоохоронці дослідили обставини конфлікту, вилучили речові докази та записи з камер відеоспостереження по ходу руху водіїв. З’ясувалося, що до правопорушення можуть бути причетні двоє жителів Закарпатської області та один житель Черкас.

YouTube video player

Одному фігуранту повідомили про підозру за фактом грубого порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю, вчиненого групою осіб, із застосуванням предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень (ч. 4 ст. 296 КК України). Ще двом особам, жителю Черкас та жительці Закарпаття, оголошено про підозру за фактом хуліганства, вчиненого групою осіб (ч. 2 ст. 296 КК України).

Досудове розслідування триває, наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжного заходу.

Як повідомляла vikka.ua, У Черкасах у ДТП загинула дівчина, семеро постраждали. 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version