НовиниЧеркащинаБагатодітна родина із Черкащини втратила у пожежі все майно:...

Багатодітна родина із Черкащини втратила у пожежі все майно: потрібна допомога (Фото, відео)

-

- Advertisment -

За одну мить багатодітна родина із села Тинівка Жашківського району лишилася без усього, що наживала протягом життя. На території їхнього домоволодіння виникла пожежа у літній кухні, а за кілька хвилин палав уже весь двір. Рятувальників викликала голова сільської ради, котра проживає навпроти, пожежу ж першим помітив сусід родини.

Про пожежу повідомляє пресслужба Жашківського РС Управління ДСНС України у Черкаській області.

Ще до приїзду рятувальників вогонь охопив літню кухню, гараж та поширився на житловий будинок. Вогнеборці, котрі прибули на місце події, понад три години боролися із пожежею.

Вогнем було повністю знищено літню кухню, гараж та житловий будинок. На щастя, під час події ніхто не постраждав. За попередніми даними, причиною займання стало коротке замкнення електромережі.

Пізніше стало відомо, що пожежа знищила домоволодіння багатодітної сім’ї Сергія Слободи. Трагедія сталася вчора, 13 липня, близько 6:30 ранку. У той час сім’я спала, тож рятувалися хто в чому був. Ніяких речей винести не змогли. Наразі родина потребує допомоги. Про це у соцмережі повідомила родичка погорільців Леся Авраменко.

В сім’ї семеро діток: троє дівчаток, віком 7, 11 та 14 років і четверо хлопців 8-ми, 12, 16 та 18 років. У вогні згоріли всі речі та меблі, котрі знаходилися в будинку. Тому, фактично родина залишилася без нічого.

Журналісти сайту vikka.ua поспілкувалися із головою села Тинівка Людмилою Рудою. Вона зазначила, що громада села наразі допомагає родині кожен чим може. Зносять речі, харчі, допомагають фінансово. Окрім цього, на засіданні сільради буде вирішуватися питання про надання допомоги на відбудову помешкання. З цим проханням звертатимуться і до району.

"Родина благополучна, дітки виховані, не розбещені, завжди привітні. Людмилі (багатодітна мати – ред.) було вручено звання "Матері-героїні". Вони віруючі люди, але таке горе в них сталося. Зараз допомагаємо хто чим може. У нас дуже дружні люди в селі, тому приносять і речі, і їжу", – повідомила у коментарі журналістам Людмила Руда.

Під час розмови із Сергієм Слободою журналісти сайту vikka.ua з’ясували, що зараз родина перебуває у покинутому будинку їхньої бабусі. Місця там малувато для всієї сім’ї та і стан помешкання не найкращий. Там вони збираються перебути, поки не відновлять свій будинок.

"Розумієте,там згорів не просто дах. Там згоріло все вщент, не лишилося зовсім нічого. Я боюся, що не зможу відбудувати все власними силами. Оскільки у мене родина велика і коштів на новий будинок потрібно близько мільйона. Нещодавно я добудовував у себе їдальню, тому знаю, які зараз ціни. Людям дякую, що принесли речей багато та їжі", – зазначив у коментарі Сергій Слобода.

Зв’язатися із головою сім’ї можна за телефоном: 050 140 2924 Сергій Слобода

Картка для допомоги: ПриватБанк: 4149 4390 4516 5242 Слобода Сергій Михайлович.

Як повідомляв сайт vikka.ua, під час грози в багатодітної родини з Черкащини згоріли два будинки.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

На Черкащині горів автомобіль

Вчора, 18 квітня, поблизу села Кобринова Гребля на Звенигородщині виникла пожежа автомобіля "Нива". Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x