додому Новини Бабенка просять не висуватися на голову Апеляційного суду (документи)

Бабенка просять не висуватися на голову Апеляційного суду (документи)

0

24 квітня представники Координаційної ради сил Майдану Черкащини зустрілися із в. о. голови Апеляційного суду області Володимиром Бабенком. Активісти склали заяву на ім’я судді, а також до Ради суддів України, пише "ГромЧе".

"У понеділок мають відбутися вибори голови Апеляційного суду. Координаційна рада сил Майдану Черкащини радить пану Бабенку утриматися від участі у виборах доки не буде остаточно підтверджено чи спростовано усі факти, які дискредитують його, – пояснила позицію активістів Наталя Вернидуб. – Йдеться про заяви судді Бондаренка про тиск. Є багато питань до роботи пана Бабенка у майданівські часи. Окрім того у відкритих джерелах є інформація про аферу з будівлею, яка б мала належати Апеляційному суду, але була передана в приватну власність. І тут знову ж таки фігурує ім’я Бабенка".

Передати заяву Володимиру Бабенку прийшло троє активістів. Щоправда, під час зустрічі із суддею стався казус – представник Самооборони не підтримав позицію решти. Виявилося, що сам він добре знає голову суду і не вважає заяву адекватною.

Сам же Володимир Бабенко повідомив, що заяву від Координаційної Ради сил Майдану Черкащини розцінює як тиск.

"Для мене це також принципова позиція. Як я не можу брати участь у виборах?" – звернувся він до активістів.

Володимир Бабенко зазначив, що прийме до відома заяву активістів, однак це навряд чи вплине на його рішення.

"Якщо я не буду брати участь – а я всім озвучив що обов’язково братиму, то таким чином я визнаю, що все, що написав цей псевдосуддя Бондаренко – правда. Цього я допустити категорично не можу. Я подумаю, але можу зараз дати 99 % вірогідності своєї участі у виборах", – повідомив він.

Суддя припустив, що акція активістів є замовною.

"Для мене дуже дивно, що за день до виборів виникають такі заяви", – наголосив він.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version