Новини"Азотівцям" переведення зарплат на російський банк пояснили тим, що...

"Азотівцям" переведення зарплат на російський банк пояснили тим, що "Надра" "лопнув"

-

- Advertisment -

Віднині всі працівники найбільшого черкаського підприємства ВАТ "Азот" отримуватимуть заробітну плату на картках російського державного банку "Сбербанк Росії".

Про це йдеться в матеріалі vikka.ua "Чому зарплати "азотівців" контролює Росія?"

За словами апаратника одного з цехів "Азоту" Сергія, з Нового року всім сказали переоформлятися на "Сбербанк Росії", "бо "Надра" лопнув".

"Дуже багато людей проти. Їм образливо, що саме російський банк. Війна йде в країні, хай би там рік тому перейшли, то, може, люди промовчали б, а сьогодні воно прикро. Але що зробиш, якщо власник заводу Фірташ. Він господар, він обирає банк і платить нам зарплату. Ніхто ні в кого не питає", – констатував vikka.ua чоловік.

Каже, що раніше телефонували й опитували, чи бажають співробітники переходити на вказаний банк РФ, однак більшість відмовлялися.

"Люди зараз і так засмучені, що багато їхніх грошей і зарплат залишилися в "Надра Банку". В багатьох там по кілька тисяч позалишалося, а дехто і пенсійні картки завів. Тепер їх можна буде забрати не раніше, ніж через 3 місяці", – пояснив Сергій.

"Усім сказали, що наступну зарплату вже даватимуть на картки "Сбербанку Росії". Цього місяця гроші видавали прямо в цеху готівкою. Але сказали, що таке було востаннє. Тож усім тепер видадуть картки і наступне нарахування зарплати вже буде на них. Не добре з нами вчинили. Поставили до відома і все", – резюмував він.

Нагадаємо, в липні 2014 року близько тисячі співробітників уже перевели на обслуговування у вказаному російському банку. Загалом на заводі, що належить проросійському олігарху Дмитру Фірташу, працює близько 6 тисяч людей.

Як відомо, РФ здійснює військову агресію щодо України, зокрема анексувала Автономну Республіку Крим і підтримує військами та зброєю бойовиків на Донбасі.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x