додому Новини Черкащина АЗК "Перон" запрошує черкащан на свій 10-й день народження*

АЗК "Перон" запрошує черкащан на свій 10-й день народження*

0

АЗК "Перон" – 10 років! Заправляти лише якістю – таке основне правило черкаської автозаправної компанії "Перон". А гарантувати клієнтам гарний настрій – запорука багаторічного успіху.

10 років якості, надійності, довіри! АЗК "Перон" запрошує на свій день народження!

Яскраво, із сюрпризами, конкурсами і подарунками – із таким розмахом 14 грудня АЗК "Перон" відзначить 10-рiчний ювiлей. Свято колектив, як завжди, розділить зі своїми клієнтами – постійними і новими. Жоден із відвідувачів заправок "Перон" не залишиться без приємного презенту. Адже це давно стало доброю сімейною традицією: велика родина АЗК "Перон" заправляє святковим настроєм, радістю і добротою.

"Свій автомобіль заправляю лише на "Пероні". Тут завжди якісний бензин та дуже приємне обслуговування, – говорить черкащанин Сергій Власенко. – Особливо приємно приїжджати на свята, коли діють акції: тут і знижки, і приємні подарунки, і можливість виграти призи. Тому ювілей улюбленої АЗС точно не пропущу".

"Добре ім’я – краще будь-якої реклами. Ми працюємо так, щоб наші вдячні клієнти радили АЗС "Перон" рідним, знайомим та друзям. Для компанії "Перон" найважливішим є клієнт, якому ми пропонуємо європейську якість за реальною ціною та високий рівень обслуговування. Ми намагаємося відповідати нашим девізам: "Заправтесь якістю" та "Більше радості!". Ми цінуємо і пишаємось своїм брендом. Найкращий подарунок для нас на наш ювілей – це можливість віддячити нашим клієнтам за довіру", – прокоментувала власниця мережі АЗК "Перон" Оксана Богатирьова.

З 5 по 13 грудня на АЗК "Перон" діє акція "10 років нам – подарунки вам". Заправляючись якісним пальним від 10 літрів необмежену кількість разів та беручи участь в акції, ви можете стати щасливим власником однієї з 3-х бочок пального по 200 літрів, сертифікату на покупку зимових шин та інших цінних подарунків.

А 14 грудня, у День народження АЗК "Перон" із вдячністю подарує щедру знижку – 1 гривню на кожному літрі.

Також у цей день о 18:00 АЗК "Перон" запрошує всіх на святкування з розважальною програмою та розіграшем призів акції – "10 років нам – подарунки вам" по вул. Симиренківській, 148 (колишня Рябоконя). У програмі – жива музика.

Детальніше про акцію можна дізнатися на сайті: peron.com.ua.

* Матеріал розміщено на правах реклами

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version