НовиниЧеркащинаАЗК "Перон" запрошує черкащан на свій 10-й день народження*

АЗК "Перон" запрошує черкащан на свій 10-й день народження*

-

- Advertisment -

АЗК "Перон" – 10 років! Заправляти лише якістю – таке основне правило черкаської автозаправної компанії "Перон". А гарантувати клієнтам гарний настрій – запорука багаторічного успіху.

10 років якості, надійності, довіри! АЗК "Перон" запрошує на свій день народження!

Яскраво, із сюрпризами, конкурсами і подарунками – із таким розмахом 14 грудня АЗК "Перон" відзначить 10-рiчний ювiлей. Свято колектив, як завжди, розділить зі своїми клієнтами – постійними і новими. Жоден із відвідувачів заправок "Перон" не залишиться без приємного презенту. Адже це давно стало доброю сімейною традицією: велика родина АЗК "Перон" заправляє святковим настроєм, радістю і добротою.

"Свій автомобіль заправляю лише на "Пероні". Тут завжди якісний бензин та дуже приємне обслуговування, – говорить черкащанин Сергій Власенко. – Особливо приємно приїжджати на свята, коли діють акції: тут і знижки, і приємні подарунки, і можливість виграти призи. Тому ювілей улюбленої АЗС точно не пропущу".

"Добре ім’я – краще будь-якої реклами. Ми працюємо так, щоб наші вдячні клієнти радили АЗС "Перон" рідним, знайомим та друзям. Для компанії "Перон" найважливішим є клієнт, якому ми пропонуємо європейську якість за реальною ціною та високий рівень обслуговування. Ми намагаємося відповідати нашим девізам: "Заправтесь якістю" та "Більше радості!". Ми цінуємо і пишаємось своїм брендом. Найкращий подарунок для нас на наш ювілей – це можливість віддячити нашим клієнтам за довіру", – прокоментувала власниця мережі АЗК "Перон" Оксана Богатирьова.

З 5 по 13 грудня на АЗК "Перон" діє акція "10 років нам – подарунки вам". Заправляючись якісним пальним від 10 літрів необмежену кількість разів та беручи участь в акції, ви можете стати щасливим власником однієї з 3-х бочок пального по 200 літрів, сертифікату на покупку зимових шин та інших цінних подарунків.

А 14 грудня, у День народження АЗК "Перон" із вдячністю подарує щедру знижку – 1 гривню на кожному літрі.

Також у цей день о 18:00 АЗК "Перон" запрошує всіх на святкування з розважальною програмою та розіграшем призів акції – "10 років нам – подарунки вам" по вул. Симиренківській, 148 (колишня Рябоконя). У програмі – жива музика.

Детальніше про акцію можна дізнатися на сайті: peron.com.ua.

* Матеріал розміщено на правах реклами

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Золотоніщині жінка захворіла на ботулізм, поївши в’яленої тарані

Лікарі зафіксували третій випадок захворювання на ботулізм за цей місяць на Черкащині. Про це повідомляє Державна установа «Черкаський обласний...

Збитків майже на 100 тис. грн: черкаські патрульні зупинили незаконний вилов риби

Черкаський водний патруль виявив чоловіка, який здійснив незаконний вилов риби. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Черкаської області. Під час...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x