додому Новини Черкащина Автошляхи мають бути максимально проїзні, – очільник Черкащини (ФОТО)

Автошляхи мають бути максимально проїзні, – очільник Черкащини (ФОТО)

0

Голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко провів засідання оперативного штабу з реагування на надзвичайні ситуації та події, а також скоординував подальші дії профільних служб. Про це повідомляє прес-служба ОДА.

За інформацією Служби автомобільних доріг області, натепер проїзд автомобільними дорогами державного значення забезпечено. Із ночі на цих автошляхах працювали 157 одиниць техніки. Водночас, за повідомленням ПАТ "Черкасиобленерго", на ранок четверга знеструмлено 23 населені пункти. Там працюють бригади аварійників. У посиленому режимі роботи також рятувальники.

"Цілодобово працює обласний оперативний штаб, аналогічно по районах, – зауважив очільник області Юрій Ткаченко. – Кожен керівник мені особисто доповідає про ситуацію. Наше завдання – максимально розчистити дороги до нової хвилі стихії – уже після обіду синоптики прогнозують погіршення погодних умов. І це особиста відповідальність кожного керівника: від голови РДА, до міських і сільських голів, а також очільників ОТГ. Автошляхи мають бути максимально проїзні. Усі повинні спрацювати 100% і бути відповідальними перед своїми громадами".

Також обласний керманич доручив перевірити пункти обігріву. Натепер на Черкащині таких розгорнуто 142.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у снігових заметах на Черкащині за добу опинилося 29 вантажівок.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version