НовиниЧеркащинаАвтошляхи держзначення продовжують ремонтувати на Черкащині

Автошляхи держзначення продовжують ремонтувати на Черкащині

-

- Advertisment -

В області тривають роботи з будівництва, ремонтів та утримання автомобільних доріг загального користування державного значення. Про це повідомляє пресслужба Черкаської ОДА.

На це нинішнього року передбачили Черкащині 1 460,2 млн грн., зокрема на будівництво та реконструкція, поточний середній та капітальний ремонти, поточний дрібний ремонт та експлуатаційне утримання.

Наразі виконання робіт з усіх видів ремонтів становить 85%. Про це поінформував керівник Служби автомобільних доріг у Черкаській області Владислав Демиденко. Він повідомив про основні об’єкти ремонтних робіт.

Зокрема в області проводиться реконструкція шляхопроводу через залізничну колію та підходи до нього на км 520+101 автомобільної дороги М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка (через м. Вінницю); реконструкція автомобільної дороги Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя(через м. Кременчук)-Маріуполь на ділянці км 109+200-км 120+800 (обхід міста Золотоноша) – роботи розпочаті 14.09.2019р. після затвердженням КМУ обсягів фінансування.

Також на Черкащині проводять поточний середній ремонт автодороги М-05 Київ-Одеса на ділянці км 143+028-км 152+918; поточний середній ремонт ділянок автодороги Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань загальною протяжністю 15 км.

Проводяться роботи з поточного середнього ремонту на автодорозі Н-01 Київ-Знам’янка на ділянці км 153+550-км 163+650, в межах доведеного фінансування цього року буде відремонтовано 1 км автодороги; розпочали роботи з поточного середнього ремонту ділянки автодороги Р-10 Канів-Чигирин-Кременчук 28+800-км 36+800 (с. Софіївка) осяг фінансування цього річ становить 20 млн грн.

Владислав Ігорович розповів про ремонти за рахунок коштів експлуатаційного утримання. Так, за його словами, виконані роботи з ремонту покриття автодоріг на загальній площі 385,8 тис. м кв., зокрема на міжнародних, національних і регіональних автодорогах.

Також, відремонтовано 12 мостів. Виконують заходи з безпеки дорожнього руху: влаштовують дорожню розмітку (310 км), встановлено 329 дорожніх знаків, відремонтовано 4 825 м п. транспортного огородження. Проводяться роботи з благоустрою, прибирання та скошування трави.

Окрім цього в області готуються до зимового утримання автодоріг: заготовили 61% технічної солі та 55% інертних матеріалів від необхідного обсягу визначеного на цей період.

Як повідомляв сайт vikka.ua, між селами на Черкащині частково відремонтували дорогу.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x