НовиниЧеркащинаАвтобус протаранив "Катеринопільський район" (Фото)

Автобус протаранив "Катеринопільський район" (Фото)

-

- Advertisment -

Вечірній автобусний рейс з Києва не зміг подолати рубіж Катеринопільського району. Врізався в колону, яка, власне, й служить орієнтиром початку Катеринопільщини.

Інцидент трапився 5 червня. В автобусі було небагато пасажирів. За свідченнями очевидців, водій і пасажири не постраждали, пише "Вісті Черкащини".

"Людей до Катеринополя і до Єрок зразу ж підібрали попутні авто. Ми під’їхали якраз, як сталася аварія, – розповідає Жанна Яровенко. – Я думаю, саме вчасно. Трьох людей забрали з собою до Катеринополя і ще два автомобілі зупинили та посадили решту людей. Вони дуже перенервували, казали, що в автобусі були й діти".

Трапилось це на сумнозвісній дорозі "Звенигородка-Катеринопіль-Тальне" (поблизу повороту та Стебне),яку нещодавно катеринопільчани погрожували перекрити через аварійний стан.

У соцмережах розгорілась жвава дискусія: хтось звинувачував місцеву владу, хтось підприємців, що буцімто фурами розбили дорожнє полотно, дісталось і водієві, якого звинуватили в перевищенні швидкості та в тому, що не переїхав на зустрічну смугу, оминаючи яму.

Однак, зі слів очевидців, автобус рухався на цій ділянці дороги на дуже маленькій швидкості, заскочив у яму, а потім "хапнув обочину". Катеринопльські водії стверджують, що тут уся дорога в ямах. Тож невідомо, по якій смузі краще було рухатись.

"Як на мене, розмови про те, що треба рухатися зустрічною смугою чи обочиною, бо на ній менше ям, взагалі поза правилами. Що це за балачки? – сердиться катеринопільчанка Вікторія. – Ми так скоро договоримось, що треба їхати на червоне світло або ще щось. Зробіть безпечну дорогу, а тоді вже шукайте провину водія. А якщо людина взагалі перший раз цією дорогою їде? Вечір, темно, калюжі блищать, зустрічні машини сліплять галогенками…Що водієві робити, коли він, скажімо, не місцевий і не знає, де ями та якої вони глибини?!"

Світлину з автобусом, що протаранив колону "Катеринопільський район" катеринопльчани розцінюють, як символічну й промовисту, яка закликає: "Агов, владо, почніть нарешті вирішувати питання доріг у районі!"

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах на зупинці помер чоловік.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах зіткнулися два авто, водія Mitsubishi госпіталізували

ДТП сталася вчора близько 13:30 години у Черкасах. 76-річного водія Mitsubishi  госпіталізували. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській...

До Черкас привезли гуманітарний вантаж із Фінляндії (ВІДЕО)

Медичні засоби, їжа, меблі, медичне обладнання, засоби гігієни. Волонтерська організація «ЛАД» отримала черговий гуманітарний вантаж з Фінляндії. Інформують у...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x