НовиниЧеркащинаАварійну тепломережу в Черкасах реконструюють наступного року

Аварійну тепломережу в Черкасах реконструюють наступного року

-

- Advertisment -

У Черкасах наступного року модернізують та замінять теплові мережі по вулиці Симиренківській. Таке вирішили 1 листопада на відкритому обговоренні інвестиційної програми з транспортування та постачання теплової енергії на 2018 рік для ПАТ "Черкаське хімволокно", передає кореспондент  vikka.ua.

"Ми плануємо у наступному році за рахунок інвестиційної програми закупити 258 метрів предізольованих труб на суму 4 млн 54 тис. грн для проведення реконструкції підземної ділянки тепломережі по вулиці Рябоконя, – розповідає начальник відділу капітального будівництва Черкаської ТЕЦ Євген Козир. – Це обумовлено тим, що кожного року під час проведення гідравлічних випробувань на цій ділянці постійно виникають пошкодження, оскільки трубопроводи вичерпали нормативний термін експлуатації, адже збудована мережа була ще на початку 70-х".

Через зазначену мережу здійснюється теплопостачання споживачів мікрорайонів Дніпровський, Митниця і центральної частини міста, тому під час ремонтних відновлювальних робіт значна частина будинків залишається без гарячого водопостачання.

Нагадаємо, що проект щодо реконструкції тепломережі по вулиці Рябоконя був розроблений у 2014 році, потім у 2015 було проведено державну експертизу. Протягом 2017 року реалізовано перший етап цього проекту, зокрема було замінено 200 метрів трубопроводу.

Як повідомляв сайт vikka.ua,тепломережа в одному з районів Черкас перебуває в аварійному стані.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Звенигородщині прощатимуться із загиблим захисником

Сьогодні, 24 квітня, мешканці Звенигородки зберуться, щоб провести в останню путь військового Олега Харитоненка. Про це повідомили у пресслужбі...

Прокуратура вимагає стягнути з підприємств на Черкащині понад 4 млн грн за забруднення повітря

Після виявлення грубих порушень норм законодавства про охорону атмосферного повітря на Черкащині, прокуратура звернулася до суду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x