НовиниЧеркащинаАтовці вимагають від мера Черкас вибачення за те, що...

Атовці вимагають від мера Черкас вибачення за те, що оголосив День жалоби за убитим депутатом

-

- Advertisment -

Співчувають родині убитого депутата міськради Михайла Бінусова, але оголошення Дня жалоби у зв'язку із його загибеллю вважають ганьбою та неповагою до полеглих на Сході. 2 жовтня громадські організації воїнів АТО організували прес-конференцію із вимогою, аби міський голова Анатолій Бондаренко вибачився перед родинами загиблих воїнів за своє розпорядження.

"Це аморально, коли при кримінально-політичному убивстві міського депутата у Черкасах на адмінбудівлях приспустили прапори. За жодним загиблим воїном (а їх 24) у місті не оголошували День жалоби. Але ж саме бійці на сьогодні роблять більше, ніж усі депутати разом узяті, і це стосується не тільки місцевих обранців. Вони відстоюють незалежність нашої країни", – зазначає голова ГО "Черкаський союз учасників АТО" Олексій Колісник.

За його словами, коли про розпорядження міського голови дізналися учасники АТО, вони збиралися вдатися до більш радикальних дій, але вирішили поки що обмежитися вибаченнями.

"На четвертому році війни, коли майже щодня гинуть наші хлопці, оголошувати траур у місті за загиблим головним комунальником – це неповага до загиблих хлопців, до тих, хто віддав своє життя за нас. Ми вимагаємо, щоб мер Черкас публічно вибачився перед родинами загиблих воїнів за свої дії", – додає голова ГО "Межа ЮА " Алі Хамідуллін.

Нагадаємо, депутата міської ради Михайла Бінусова вбили увечері 28 вересня у Черкасах. Бінусов саме паркував автомобіль у гараж і мав пересісти в інше авто. Охоронець гаражів, що розташовані поряд з місцем пригоди, почув постріли, але підозрілих осіб не бачив. За попередньою інформацією, злочинці здійснили понад 20 пострілів з автомата Калашникова.

Як повідомляв сайт vikka.ua, правоборці озвучили ймовірні версії вбивства черкаського депутата.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x