НовиниЧеркащинаАтовці на Черкащині отримали майже 12 тисяч гектарів землі

Атовці на Черкащині отримали майже 12 тисяч гектарів землі

-

- Advertisment -

Протягом І кварталу 2018 року Головне управління Держгеокадастру у Черкаській області надало учасника АТО та сім’ям загиблих воїнів 427 дозволів для розроблення землевпорядної документації на загальну площу 764,58 га та передало у власність 183 земельні ділянки загальною площею 295,34 га. Про це йдеться на сайті Черкаської ОДА.

Усього з часу запровадження ініціативи про надання земельних ділянок учасникам АТО до Держгеокадастру Черкащини надійшло 11 522 клопотання від військовослужбовців. Надано 6 824 дозволи для розроблення землевпорядної документації на загальну площу 11 533 га, зокрема для ведення індивідуального садівництва, особистого селянського господарства. За кількістю гектарів виділеної площі атовцям Черкащина посідає шосте місце серед усіх областей України.

Уже отримали у власність земельні ділянки загальною площею 9 421,17 га із земель сільськогосподарського призначення державної власності 5 449 військовослужбовців, правоохоронців і членів їхніх родин, що теж становить шосте місце в Україні.

На розгляді в землевпорядній службі Черкаської області нині перебуває 273 звернення від учасників АТО.

Землевпорядна служба області продовжує відшукувати ділянки для надання у власність військовослужбовцям. Так, на початок квітня цього року відповідно до наказів Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області на території Черкащини зарезервовано 247 земельних масивів, що можуть бути передані у власність учасникам АТО.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах асфальт може піти під землю.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащину з робочим візитом відвідав міністр МВС

Вчора у Черкаській області з робочим візитом побував міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. Про це повідомляє начальник Черкаської...

У Черкасах прокуратура «виселила» з ЦДЮТ ломбард

Прокуратура Черкаської області домоглася через суд розірвання договору оренду ЦДЮТ з комерційною фірмовою. Про це повідомляється в пресслужбі обласної...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x