НовиниАтовці можуть зареєструватися на додаткову сесію ЗНО

Атовці можуть зареєструватися на додаткову сесію ЗНО

-

- Advertisment -

Упродовж 3–19 травня триватиме реєстрація для участі в додатковій сесії зовнішнього незалежного оцінювання. Про це йдеться на офіційному сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

У цей період можуть зареєструватися лише учасники антитерористичної операції, особи, які проживають на тимчасово окупованій території або в населених пунктах, де органи державної влади тимчасово не здійснюють своїх повноважень, і не мали змоги зареєструватися в основний період.

Окрім звичного пакета реєстраційних документів, таким особам потрібно подати заяву щодо надання можливості пройти зовнішнє незалежне оцінювання під час додаткової сесії та копію документа, що посвідчує відповідний статус (копію посвідчення учасника бойових дій, копію довідки про безпосередню участь в антитерористичній операції, копію паспорта громадянина України (або одного з батьків (опікунів) тощо).

Рекомендації щодо реєстрації для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні розміщено в розділі "Процедура реєстрації". Нагадуємо, що дату подання реєстраційних документів буде визначено за відтиском штемпеля на поштовому конверті.

Також у додатковий період можуть зареєструватися особи, засуджені до позбавлення волі або взяті під варту. Усю необхідну інформацію вони можуть отримати в представника адміністрації установи виконання покарань, на якого покладено відповідальність за організацію та проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

Як повідомляв сайт vikka.ua, головний медик Черкас повідомив, коли запрацює електронний запис до лікаря.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

ПАТ «Черкасиобленерго»: енергетики розпочали ремонтний період обладнання відкритих розподільних пристроїв

Пресслужба ПАТ «Черкасиобленерго» повідомляє про технічне обслуговування та ремонти енергообладнання протягом року з метою якісного та безаварійного розподілу електричної енергії...

У Черкасах кухарям дитячих садочків збільшать зарплату

Сьогодні депутати Черкаської міської ради ухвалили рішення про надбавку до заробітної плати для кухарів дошкільних закладів. Про це повідомляє...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x